Αβοήθητοι στον πόλεμο!!! ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων!!!

Υγειονομικός κόσμος σε απόγνωση!!!

Οι φωνές του πλέον γίνονται πιο δυνατές..βγαίνουν προς τα έξω..μην μπορώντας να αντέξουν όλο αυτό που γίνεται εδώ και καιρό..και βλέποντας αυτό που έρχεται.

Κούραση..αντοχές στα όρια τους..πίεση ..βοήθεια καμία…

Ο καθένας μας αντιλαμβάνεται πλέον ότι αν δεν υπάρξουν έστω και τώρα ΑΜΕΣΕΣ..παρεμβάσεις..για πραγματική αντιμετώπιση της πανδημίας..καθως είμαστε ήδη σε τσουνάμι αρνητικών εξελίξεων.

Οι ίδιοι άνθρωποι..καλούνται για ακόμη μια φορά να παλέψουν το νέο κύμα.

Παρόλα αυτά..το μονο που ενδιαφέρει τους κυβερνώντες..τους διοικούντες..είναι μην τυχόν και βγει τίποτα παρα εξω και χαλάσει η ψεύτικη εικόνα που περιγράφουν..όταν καλούνται να μιλήσουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας!!!

Αντί να λάβουν σοβαρά τις φωνές των ανθρώπων που δίνουν τον εαυτό τους στην κυριολεξία…ενδιαφέρονται μόνο για την εικόνα που πλασάρουν .κάνοντας εγγραφες συστάσεις “να μην διαρρέει τίποτα στα ΜΜΕ”…μετά και πρόσφατες αναρτήσεις γιατρών!!!


Τι φοβούνται;

Την αλήθεια;

Την πραγματικότητα;

Το γεγονός ότι ακόμη και τώρα..ενισχύουν με νοσηλευτικό προσωπικό τα τακτικά ιατρεία (τα οποία μειώθηκαν στο 50%)εμπαίζοντας έτσι τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής;;;

Σκέφτονται ακόμη αν θα μονιμοποιηθουν οι συμβασιούχοι ..οι επικουρικοι.οι ατομικές συμβάσεις…αν θα κάνουν προσλήψεις;;;

Εκμεταλλεύονται την πανδημία ..μόνο σε ότι αφορά την ιδιωτικοποίηση..την επαναφορά των εργολάβων….και τα ρουσφέτια.!!!!!

Μέσα σ’ ολο αυτό υπήρξε και η επίσκεψη της υφυπουργού υγείας…και αναρωτιέται κανείς…από ποιους εργαζόμενους ενημερώθηκε;

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.