Κώστας Πρεβέντης: «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ»

Αγαπητοί συνδημότες,

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Δύο χρόνια απραξίας,στασιμότητας και οπισθοδρόμησης.

Δύο  χρόνια ανεπάρκειας και ανικανότητας.

Δύο χρόνια για τα οποία ο κ. Δήμαρχος προσπάθησε με τεχνάσματα να αντιστρέψει την άκρως αρνητική εικόνα του,με αναφορές που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και της προσομοίωσης.

Για τα οποία ο κ. Δήμαρχος με χαρακτηριστική ευκολία προσπάθησε να απαξιώσει και να μηδενίσει την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας για  σύγχυση, για κακότεχνα λόγια που δεν πείθουν κανέναν.

Μάλιστα τους έκανε και μαθήματα για ξεπερασμένες μεθόδους- προφανώς αυτός  επιλέγει ως μέθοδο ,να υιοθετήσει την αντιγραφή των σκέψεων κάποιων άλλων με λύσεις copy paste κατ΄’εξακολούθησιν,πράγμα που προσφάτως απεδείχθη με τον πιο ανάγλυφο τρόπο και ουδεμία ανάληψη ευθυνών πρόεκυψε!!!

Αγαπητοί συνδημότες,

Δύο χρόνια χωρίς Κολυμβητήριο( μετατέθηκε λέει σε άλλα προγράμματα!! Τί η πρώτη προτεραιότητα του προεκλογικού αγώνα).

Δύο χρόνια χωρίς …..πολλά χωρίς!!!

●Χωρίς ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη για την πόλη της Καλ/κας.

●Χωρίς κυκλοφοριακή μελέτη για parking- διαχείριση των λεωφορείων.

●Χωρίς δημιουργία w.c. στην λαϊκή αγορά.

●Χωρίς την αξιοποίηση του λόφου του Προφήτη Ηλία ως χώρου αναψυχής και την  κατασκευή ποδηλατόδρομου από τον Προφήτη Ηλία μέχρι το Δημοτικό Στάδιο Καλ/κας.

●Χωρίς την ανάδειξη και προώθηση του όρους Τριγγία, ως ιδανικού προορισμού για ορειβατικό σκι και σκι αντοχής ( Δεύτερη προτεραιότητα προεκλογικού αγώνα.)

●Χωρίς την δημιουργία προπονητικού κέντρου στον Ασπροπόταμο .

●Χωρίς την αξιοποίηση των μονοπατιών Πλατανόδασος Διάβας-Μουργκάνι- Θεόπετρας.

●Χωρίς την αξιοποίηση της περιοχής της λίμνης Λογγά και του δάσους Οξυάς.

●Χωρίς τη σύνδεση της τοπικής παραγωγής με τουριστικές επιχειρήσεις.

●Δύο χρόνια χωρίς κανένα ενδιαφέρον για την ίδρυση και λειτουργία κοινωνικού εστιατορίου, κοινωνικού φροντιστηρίου,χωρίς στήριξη ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Και τέλος δύο χρόνια χωρίς και άλλα πολλά. Χωρίς (  Αναρριχητική πίστα,Μουσείο Αναρρίχησης, κατασκευή φωτοβολταϊκών σε δημοτικά κτίρια, χωρίς……………………

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ!!!

Κύριε Δήμαρχε,

Αυτό που εσείς ονομάσατε απολογισμό είναι μνημείο πολιτικαντισμού και παλαιολιθικής νοοτροπίας.

Είναι μια συνειδητή προσπάθεια να ρίξετε στάχτη στα μάτια των δημοτών, μια προσπάθεια συσκότισης μιας σκοτεινής διαδρομής παρασκηνίου.

Ήταν μια αλαζονική εμφάνιση  η οποία εμένα προσωπικά μου θύμισε ένα γνωστό σε όλους παραμύθι που δυστυχώς αναδεικνύεται σε πραγματικότητα.

Είναι το παραμύθι του διάσημου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν « Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα», στο οποίο ο βασιλιάς είχε πειστεί ότι φορούσε καινούρια ρούχα κάθε μέρα τα οποία όμως…δεν υπήρχαν.

Κάποια μέρα σε μια παρέλαση ένα μικρό αγνό και αθώο παιδάκι φώναξε δυνατά : « Ο βασιλιάς είναι γυμνός!!!» σπάζοντας έτσι το κλίμα της εικονικής πραγματικότητας.

Κύριε Δήμαρχε ,

Σπάστε λοιπόν τι κλίμα της εικονικής πραγματικότητας στην οποία ζείτε αφ΄ότου αναλάβατε την εξουσία.

Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των συνδημοτών!!!

Μην ματαιοπονείτε, δείξτε την απαιτούμενη σοβαρότητα,σταματείστε να αποτελείτε « πρότυπο» ανευθυνότητας και αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Μην ξεχνάτε πως ο πολιτικός που έχει την πολιτική ευθύνη για ότι συμβαίνει γύρω του πρέπει να έχει και το πολιτικό θάρρος να αναλαμβάνει την ευθύνη και να ζητάει συγγνώμην!!!

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗΣ

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.