“Δύναμη Ευθύνης”-Λευτέρης Αβραμόπουλος: Δύο χρόνια ΧΑΜΕΝΑ για τον Δήμο Μετεώρων!!!

Είναι αλήθεια ότι περιμέναμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία να ακούσουμε τον απολογισμό πεπραγμένων του δημάρχου του Δήμου Μετεώρων, Θοδωρή Αλέκου, και της Δημοτικής Αρχής για την πρώτη διετία διακυβέρνησής τους…

Ευτυχώς… υπήρξε ειλικρινής…!!!

Αναφερόμενος στα όσα έπραξε ο ίδιος και η Δημοτική του Αρχή από την 1η Σεπτεμβρίου του 2019 έως σήμερα, στάθηκε σε όλα τα μεγάλα έργα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, έργα τα οποία δρομολόγησε, άλλα ολοκλήρωσε και άλλα παρέδωσε σχεδόν ολοκληρωμένα, ο αείμνηστος Δήμαρχός μας Χρήστος Σινάνης και η παράταξή μας «Δύναμη Ευθύνης»!!!

Μας γεμίζει περηφάνεια το γεγονός ότι αναγνωρίζεται το έργο μας για την πόλη και τα χωριά μας, μας θλίβει όμως το ότι η Καλαμπάκα και ο Δήμος Μετεώρων έχασε 2 πολύτιμα χρόνια κατά τα οποία θα μπορούσε να απογειωθεί σε όλα τα επίπεδα, σε υποδομές, σε δράσεις, σε νέα έργα.

Ο κ. Αλέκος μας παρουσίασε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο για ένταξη έργων ύψους… 23 εκ. € στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», μοιράζοντας πολλά «Θα» και «Θα», τα οποία προφανώς και δεν μπορούν να γίνουν πιστευτά!!!

Με αόριστες αναφορές και προσπάθεια εντυπωσιασμού…..!!!

Όμως, δυστυχώς, δεν καλύπτεται η γύμνια της Δημοτικής Αρχής.

Έτσι επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά και μέσα από τα λόγια του ίδιου του Δημάρχου, ότι ο Δήμος μας πορεύεται χωρίς όραμα και χωρίς σχέδιο για το αύριο. Βαλτώνει μέρα με τη μέρα και παραμένει ουραγός των εξελίξεων, όμηρος των μικροπολιτικών διαφορών και συμφερόντων μελών ή πρώην μελών της Δημοτικής Αρχής!!!

Τον καλούμε έστω και τώρα να αναλογιστεί τις ευθύνες του, να συνεργαστεί και να αντιληφθεί πως ο Δήμος Μετεώρων μπορεί να αλλάξει μόνο με πολλή δουλειά!!!

Εμείς, ως «Δύναμη Ευθύνης», ως η παράταξη των μεγάλων έργων -αυτών που παρουσιάζει σήμερα ο ίδιος ο Δήμαρχος- παραμένουμε εγγυητές μιας πορείας αλλαγής στο Δήμο, πορείας ανάπτυξης και ευημερίας για όλους!!!

Ερχόμαστε με ολοκληρωμένες προτάσεις να παρέχουμε στο Δήμο Μετεώρων όσα πραγματικά του αξίζουν και να τον καταστήσουμε ξανά πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Αποδεδειγμένα και ξέρουμε και μπορούμε!!!

Λευτέρης Αβραμόπουλος επικεφαλής συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης»

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.