Χρήστος Μπάτζιος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στηρίξει ξανά τον Θοδωρή Αλέκο»!!!

Σαφείς αποστάσεις έλαβε ο αναπληρωτής γραμματέας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπάτζιος λέγοντας πως «αυτοκτόνησε πολιτικά» ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος μετά την αρνητική απόφαση που έλαβε και η δημοτική του ομάδα στην πραγματοποίηση του φεστιβάλ στην Καλαμπάκα την προσεχή Κυριακή με την Αμάλ:

« Ο Θοδωρής Αλέκος είναι ένας άνθρωπος με ακέραιο χαρακτήρα, έκανε όμως ένα λάθος που μας κάνει να λέμε πλέον ότι αυτοκτόνησε πολιτικά.

Και δεν αυτοκτόνησε πολιτικά μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για όλα τα κόμματα που έχουν ταυτοτικό ζήτημα την αλληλεγγύη για τους πρόσφυγες και τους συνανθρώπους μας.

Είναι αδύνατον αν ξαναθελήσει ο Θοδωρής Αλέκος να είναι υποψήφιος, να υποστηριχθεί από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΜΕΡΑ25, με την θρησκοληπτική και ξενόφοβη απόφαση που πήρε.

Αν υπολογίζει ότι ο Δεσπότης της Καλαμπάκας θα τον στηρίξει στις εκλογές, λυπάμαι αλλά θα έχουν άλλοι το προβάδισμα και όχι ο ίδιος.

Τονίζω και πάλι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στηρίξει ξανά τον Θοδωρή Αλέκο, δεν μπορεί να συνυπάρχουμε με τέτοιες απόψεις.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο αποκάλεσε πολλές φορές την Αμάλ μουσουλμάνα κούκλα, λες και οι κούκλες έχουν θρησκεία.

Φτάσαμε σε σημείο να απαγορευτεί μια πολιτιστική εκδήλωση με παρέμβαση της εκκλησίας, και αυτό δυστυχώς θα καταγραφεί ότι έγινε επί Δημαρχίας Θοδωρή Αλέκου.»

Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.