Η νέα ιστοσελίδα του Αγίου Δημητρίου Διάβας στο διαδίκτυο!!!

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΑΓΩΝ & ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΙΑΒΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΤΗΛ. 698 708 1061

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Θεοκλήτου, βγαίνουμε στο διαδίκτυο.

Η ενορία του Αγίου Δημητρίου Διάβας με την νέα της ιστοσελίδα ανοίγεται στον κόσμο, στην κοινωνία, στον κάθε άνθρωπο. Το διαδίκτυο αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Η Εκκλησία δεν το δαιμονοποιεί και δεν εξορκίζει την ωφέλεια του. Αντιθέτως, η ενορία μας ντύνεται τα μέσα της εποχής για να μιλήσει την αλήθεια και την αυθεντικότητα του ευαγγελικού λόγου. Είναι καιρός να μιλήσουμε στη γλώσσα της εποχής, στην γλώσσα του κόσμου, χωρίς τον ξύλινο λόγο που νεκρώνει κάθε πνευματικό αισθητήριο.

Η ιστοσελίδα της ενορίας του Αγίου Δημητρίου επιδιώκει ένα άνοιγμα, μία επικοινωνία, μία γνωριμία με τους ενορίτες της Διάβας, όλων των ηλικιών. Το διαδίκτυο αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας. Νέοι και μεγάλοι ενημερώνονται και διαμορφώνουν πολλές φορές απόψεις μέσα από αυτό. Η ενορία μας χωρίς να εγκλωβίζεται και ξένη προς κάθε φοβία που απομακρύνει την αγάπη, γνωρίζει και γνωρίζεται. Ανοίγει ένα διαδικτυακό παράθυρο στους ενορίτες, αλλά και στον κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας. Ας επικοινωνήσουμε και με αυτόν τον τρόπο. Να μην καταστεί όμως αυτός ο τρόπος αποκλειστικός τρόπος επικοινωνίας, απρόσωπος πολλές φορές, αλλά ας ανταμώσουμε από κοντά ως πρόσωπα και ας σχεδιάσουμε μαζί όσα όμορφα μπορούμε να κάνουμε για την ενορία μας.

Ξεναγηθείτε στην ιστοσελίδα μας. Εκφραστείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλετε e mail, προτείνετε, βοηθήστε μας στο ενοριακό μας έργο. Η Εκκλησία ενώνει. Δεν διχάζει. Επισκεφτείτε τις ενότητες της ιστοσελίδας μας, ανοίξτε ένα παράθυρο στον κόσμο, χρησιμοποιήστε το διαδίκτυο προς όφελος όλων μας.

Ιστοσελίδα (web site): www.inadd.net
E mail: [email protected]

Καλή ξενάγηση!

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.