Ο Χατζηγάκης για τα 2 χρόνια ΝΔ.

Με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από τις εκλογές του 2019 και την ανάληψη της διακυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία, ο Μικέλης Χατζηγάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση

«Δύο χρόνια Νέα Δημοκρατία στην διακυβέρνηση της χώρας συμπληρώνονται σήμερα.

Αυτά τα 2 χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ βρέθηκε αντιμέτωπη με πρωτοφανείς κρίσεις (π.χ. κορονοϊός, Έβρος) αλλά κατάφερε να προχωρήσει μπροστά.

Από την ψηφιακή επανάσταση του κράτους μέχρι τους εξαιρετικούς διπλωματικούς χειρισμούς στις διεθνείς σχέσεις η κυβέρνηση απέδειξε ότι μπορεί να σηκώσει επάξια το βάρος των καθηκόντων της.

 

Όμως, αυτή η μέρα είναι σημαντική και για μένα. 

Γιατί πριν 2 χρόνια αποφάσισα να μπω στην μάχη και να δώσω τον προσωπικό μου αγώνα για να πείσω τους συμπολίτες μου να στηρίξουν τις ιδέες και τις πολιτικές αυτής της παράταξης. 8.500 συμπολίτες μου με πίστεψαν και με αγκάλιασαν.

Και είμαι πραγματικά ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συνδεθώ μαζί τους και να εργαστώ μαζί τους στην προσπάθεια να κάνουμε κάτι διαφορετικό για την χώρα μας.

Και αυτούς τους ανθρώπους δεν πρόκειται να τους εγκαταλείψω ποτέ.

 

Μετά τις εκλογές παρέμεινα συνεπής στις αρχές και αξίες μου και σε αυτά που έλεγα προεκλογικά.

Παρότι δεν εκλέχτηκα από την επόμενη μέρα συνεχίζω να είμαι κοντά στους συμπολίτες μου.

Συνεχίζω να καταγράφω τα μεγάλα ζητήματα του νομού, να προτείνω λύσεις, να μεταφέρω τα προβλήματα στα κέντρα εξουσίας και να δίνω τον δικό μου αγώνα, με τις μικρές μου δυνάμεις, για να μπορέσει να προοδεύσει ο τόπος μου.

Όπως είπα και την επόμενη μέρα, η 7η Ιουλίου δεν ήταν το τέλος αλλά η αρχή. Συνεχίζουμε».

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.