ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το  Ινστιτούτου Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) και η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεργάζονται για την ανάπτυξη Στρατηγικής και Σχεδίων Δράσης στον τομέα του Τουρισμού.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «Σχέδια Δράσης για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της διαρθρωτικής προσαρμογής του τουριστικού τομέα» , όσον αφορά  για τον προορισμό «Μετέωρα & Δυτική Θεσσαλία» η Ένωση μας συμμετέχει κατόπιν προσκλήσεως από τον  εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Ιωάννη Μπουτίνα  ώστε  να συμβάλει με σημειώσεις και παρατηρήσεις  επί των πρώτων σχεδίων (draft) των Σχεδίων Δράσης.

Στο πλαίσιο αυτό το ΔΣ αφού πρώτα μελέτησε από πριν το σχέδιο , παρέδωσε στον Κο Μπουτίνα Ιωάννη σημειώσεις και παρατηρήσεις  για τον προορισμό «Μετέωρα & Δυτική Θεσσαλία.

Επίσης στη συνάντηση, συζητήθηκαν και  δράσεις που σχεδιάζει η περιφέρεια για τον τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή του νομού Τρικάλων, καθώς και η σημασία του ενιαίου τουριστικού φορέα που ένωση μας είναι μέλος του συμβουλίου.

 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ

Ιωάννης Κουρούπας

Κώστας Παπαπούλιος

Στέλλα Γκιάστα

Σπύρος Νικολογιάννης

Παύλος Πλακιάς

Μιχάλης Ντόβας

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.