Γιάννης Χαϊδος:Συνάντηση με τον πρόεδρο του Τ.Ε.Φ.Α.Α Τρικάλων για την εξίσωση των πτυχίων πανεπιστημίων με των κολλεγίων!!!

Χθες  5/7/21, είχα την τιμή και τη χαρά να επισκεφθώ το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής της περιοχής μας (ΤΕΦΑΑ Τρικάλων).

Δυστυχώς, αφορμή της επίσκεψης μου αποτέλεσε η ανάγκη ενημέρωσης μου από τον πρόεδρο της σχολής κ. Διγγελίδη για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από τη Κυβέρνηση Μητσοτάκη και δημιουργεί ανατροπές που οδηγούν στην εξίσωση των πτυχίων των αποφοίτων της σχολής με αυτά των ιδιωτικών κολλεγίων.

Με λύπη μου διαπιστώνω για πολλοστή φορά πως οι στοχεύσεις των “αρίστων” για την υποβάθμιση της αληθινής αριστείας συνεχίζονται σε όλους τους τομείς του κοινωνικού φάσματος. Μοναδική τους ανησυχία, είναι η ενίσχυση των φίλων τους, για τους οποίους δεν χάνουν κάθε ευκαιρία να νομοθετούν για τη γιγάντωση τους.

Πάγια θέση για το σύνολο της κοινωνίας αποτελεί η προστασία του Δημόσιου Πανεπιστήμιου και η ενίσχυση του, ενός θεσμού πως ως σήμερα έχει αναδείξει κορυφαίους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο.

Δεσμεύομαι να σταθώ δίπλα στον αγώνα που ξεκινάει, απέναντι σε κάθε στρατηγική υποβάθμισης του δημόσιου χαρακτήρα και των δικαιωμάτων των απόφοιτων των Ελληνικών Πανεπιστημίων που επιχειρεί η κυβέρνηση. Παράλληλα, θα καταθέσω σχετική επερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας με σκοπό την ξεκάθαρη θέση του πολιτικού οργάνου απέναντι στο εν λόγω απαξιωτικό νομοσχέδιο.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.