Συνεδρίαση Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολίτικης Προστασίας Δήμου Μετεώρων.

Πραγματοποιήθηκε χθες 9/6/2021 στο Δημαρχείο Καλαμπάκας η συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ενόψει της νέας αντιπυρηνικής περιόδου 2021 και διεξήχθη συζήτηση πάνω στο σχέδιο δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών.

Στην συζήτηση μετείχαν:

ο κ. Αλέκος Θεόδωρος Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων
ο κ. Φωλίνας Νικόλαος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Μετεώρων
ο κ. Ανδρέου Αθανάσιος Αντισυνταγματάρχης Πεζικού Σ.Μ.Υ. Τρικάλων
ο κ. Τατσίνας Ιωάννης Επιπυραγός Π.Υ. Καλαμπάκας
ο κ. Πίσσας Χρήστος Δασάρχης Καλαμπάκας
ο κ. Φωλίνας Στέφανος Εκπρόσωπος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε.Τ.
ο κ. Τόλης Κωνσταντίνος Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Μετεώρων
ο κ. Ζαχαρόπουλος Παναγιώτης Δασολόγος
ο κ. Σιάχος Αχιλλέας Εκπρόσωπος της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας
Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Αλέκος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη αυτή ευχόμενος καλή συνεργασία στα θέματα  που αφορούν το σχεδιασμό και τις δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.

Παίρνοντας τον λόγο κάθε εκπρόσωπος, κατέθεσε σκέψεις και προτάσεις αντιμετώπισης του κινδύνου των δασικών πυρκαγιών και συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών έτσι ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη δυνατή αντιμετώπιση κάθε πιθανού κινδύνου.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε όλους τους εκπροσώπους των αρμοδίων υπηρεσιών ότι από πλευράς του Δήμου ο μηχανισμός και τα μέσα που διαθέτει, ανά πάσα στιγμή μπορούν να βοηθήσουν στο έργο της Πολιτικής Προστασίας της περιοχής μας. Τέλος ευχήθηκε καλό καλοκαίρι χωρίς προβλήματα, υγεία και δύναμη σε όλους για να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα που τους αναλογούν.

Από το γραφείο του Δημάρχου

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.