Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο νεαρός πολιτικός ανέλυσε τα σημαντικότερα προβλήματα του νομού Τρικάλων, από τα έργα υποδομής μέχρι την κατασκευή αρδευτικών έργων. Υποστήριξε ότι ο Ε-65 είναι το κυριότερο έργο υποδομής της Δυτικής Θεσσαλίας, για το όποιο άλλωστε ο Πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί για την άμεση ολοκλήρωση του. Επίσης, τόνισε την ανάγκη επέκτασης του σιδηροδρόμου που σήμερα φτάνει μέχρι την Καλαμπάκα έτσι ώστε να καλύψει δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας αλλά και να συνδέσει την Ελλάδα με την Αλβανία, τα Σκόπια και δυνητικά με την Ιταλία.

 

Συγχρόνως, ο Χατζηγάκης τόνισε στον Πρωθυπουργό την ανάγκη κατασκευής μικρών και μεσαίων αρδευτικών έργων που θα έλυναν, σε μεγάλο βαθμό, το τεράστιο πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος του νομού μας.

 

Επίσης, μίλησε για την ανάγκη αξιοποίησης μιας ιδιαίτερου κάλλους περιοχής μας όπως είναι ο Ασπροπόταμος. Παράλληλα, ο Μικέλης έθεσε το θέμα για ένα συνολικό πρόγραμμα αξιοποίησης του τουρισμού στα Τρίκαλα που θα περιλαμβάνει τον Θρησκευτικό τουρισμό στα Μετέωρα αλλά και το βιώσιμο οικοτουρισμό (sustainable ecotourism) που έχει σημαντικές δυνατότητες.

 

Η συζήτηση ήταν παραγωγική καθώς ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη των Τρικάλων και της Θεσσαλίας. Ο Μικέλης Χατζηγάκης με την σειρά του ευχαρίστησε θερμά τον Πρωθυπουργό για την συνάντηση καθώς και για το διαρκές ενδιαφέρον του για τα Τρίκαλα.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.