ΠΕΡΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ  κ.ΑΛΕΚΟΥ!!!

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής συνεδρίασης της Δημοτικής Ομάδας του κ. Αλέκου- η οποία σημειολογικά αναφέρω, συνέρχεται σποραδικά και μόνο για θέματα απόλυτης εσωστρέφειας- με κυρίαρχο θέμα τη διαχείριση της υπόθεσης Παπαχρήστου- Τούλα!!!!, ο Δήμαρχος διεμήνυσε στους συμβούλους του με περισσή αποφασιστικότητα πως αναλαμβάνει ο ίδιος την επίλυση του συγκεκριμένου θέματος !

Αγαπητοί συνδημότες,

Σήμερα ,δηλαδή ακριβώς ώρες μετά τη συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας του, έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία η απόφαση του δημάρχου- διάτρητη από πλευράς νομιμότητας- περί διαγραφής του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου !!!

Είναι απορίας άξιον – αλλά όχι και ανερμήνευτο- πως ο σημερινός δήμαρχος με την απόφασή του αυτή επιτείνει και αναδεικνύει για μια ακόμη φορά ως πρωταγωνιστή της παράταξής του ,την απόλυτη μιζέρια!!!

Μπορεί κάποιοι να βιάζονται – και να είναι σίγουρος πως οσονούπω αυτοί θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο- και από προσωπική πικρία ή σκοπιμότητα θέλουν να «συνετίσουν» ή να  «επιπλήξουν» ή ως μύχιο πόθο να αντικαταστήσουν τον Δήμαρχο πριν την ώρα του- γιατί η κλεψύδρα πλέον αρχίζει να λειτουργεί ούτως ή άλλως αντίστροφα προς αυτή την κατεύθυνση- είναι όμως αυτή η ενέργεια η ενδεικνυόμενη από πλευράς Δημάρχου ο οποίος προεκλογικά μιλούσε για ένα δήμο πρότυπο με βασικό συστατικό την ομόνοια;

Για έναν Δήμαρχο που μιλούσε για συνέπεια λόγων και πράξεων;

Κύριε Δήμαρχε,

Να είστε σίγουρος πως η απόφασή σας αυτή θα δημιουργήσει μια καταιγίδα που θα σαρώσει το σκοτάδι στο Δήμο Μετεώρων.

Είναι σφόδρα πιθανόν με την ενέργειά σας αυτή -εν αγνοία σας – να βουτήξετε στο χάος και τη δημοκρατική εκτροπή τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να συμβεί αυτό καθ΄ότι αν η εκλογή του νέου προέδρου οδηγηθεί στην γ΄ψηφοφορία ,θα έχουμε έναν  νέο πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου με αμφισβητούμενη δημοκρατική νομιμοποίηση και μειωμένο τυπικό κύρος.

Έναν πρόεδρο της παράταξης του κυρίου Αλέκου και όχι έναν πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου!!!!

Αγαπητοί συνδημότες,

Δύο ολόκληρα χρόνια δεν παρακολουθούμε τίποτα άλλο παρά ανακυκλωμένα θέματα χωρίς ουσία και περιέχομενο .

Τείνω να πώ πως πλέον βαίνουμε με μαθηματική ακρίβεια προς απόλυτη μπαχαλοποίηση των δημοτικών δρώμενων.

Δυστυχώς τα πανηγύρια άρχισαν πολύ νωρίς και προβλέπεται να τραβήξει πολύ ο χορός!

Σ΄αυτό το γαϊτανάκι της διαρκούς και αμείωτης εσωστρέφειας θύμα τελικά είναι η πρόοδος του τόπου μας, ο Δήμος Μετεώρων στο σύνολό του!!!!

Υ.Γ.  ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,

1.Δεν μπορούμε να δείξουμε πλέον καμία κατανόηση στην κατ΄ επανάληψη αναπαραγωγή της μίζερης καθημερινότητάς σας. Όλα αυτά μας έχουν κουράσει κυριολεκτικά και πλέον μας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;;

2. Κύριοι της πλειοψηφίας, έχετε πλέον γίνει όχι μόνο κουραστικοί , αλλά στο τέλος αν εξακολουθήσετε να κινείστε στο ίδιο μοτίβο θα καταλήξετε και γραφικοί!!!

Η λαϊκή κατακραυγή είναι πλέον προ των πυλών, θα έλεγα είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει!!!

                                                                   ΓΡΑΦΕΙ:

 Ο  Κ Ω Σ Τ Α Σ    Π Ρ Ε Β Ε Ν Τ Η Σ, 

ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.