Περί της συνέντευξης του Δημάρχου Μετεώρων στο Ράδιο Μετέωρα 90,3!!!

Άκουσα με πολύ προσοχή τη συνέντευξη του δημάρχου Μετεώρων στην εκπομπή “Πολιτικά Αταίριαστοι”του Ράδιο Μετέωρα 90,3.

Λίγες  παρατηρήσεις μου με κίνδυνο να  χαρακτηριστώ “κακοπροαίρετος” ένεκα της δικής μου απουσίας απ’την εκπομπή:

α)Έμοιαζε λες και ήταν προσυμφωνημένες οι ερωτήσεις προς το δήμαρχο με μια συγκεκριμένη σειρά μιας και επανερχόταν στις ίδιες ερωτήσεις εάν αυτή “παρέκλεινε” μέσα από τη συζήτηση.

β)Όλα βαίνουν  καλώς στο Δήμο Μετεώρων, κατά δήλωση του Δημάρχου, με “μερικές”καθυστερήσεις (σύνδεση σπιτιών με το νέο δίκτυο ύδρευσης κλπ κλπ)

γ)αναφέρθηκε ο δήμαρχος σε χρέη 650.000€ που βρήκε απ την πρώην δημοτική αρχή και πλήρωσε  1.550.000 ληξιπρόθεσμα που λόγω τήρησης χρονοδιαγράμματος αποπληρωμής το 60-40 έγινε 100% !!!  Σωστό αυτό!!!

Αλήθεια αυτά τα 900.000€ ληξιπρόθεσμα επί ποιάς δημοτικης αρχής κατέστησαν ληξιπρόθεσμα;

Ποια ήταν αυτά;

Θα έχουμε αναλυτική ενημέρωση αυτών;;;

δ)Δε θα ασχοληθώ καθόλου με την  ονοματολογία των εν δυνάμει υποψηφίων δημάρχων παρά ΜΟΝΟ με αυτή του διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Μετεώρων κ.Κωστα Τόλη  που με λίγα λόγια τον συμβούλεψε να συνταχθεί μαζί του στις εκλογές του 2023 και μετά ας είναι ο ίδιος υποψήφιος!!!  Πώς είπατε;;;

ε)Θα αρχίσει να γίνεται πιο κοινωνικός από τούδε και στο εξής ανέφερε!!!

Δήμαρχε η άποψή μου είναι ότι το “παιχνίδι”το έχετε χάσει και το ποτάμι ΔΕΝ γυρίζει πίσω!!!

Η άποψή μου είναι ότι ενώ είστε αξιόλογο άτομο ,ως προσωπικότητα, ίσως λέω ίσως δεν είστε  επαρκής για το δημαρχιακό θώκο!!!

Θα ήμουν ευτυχής εάν στην επόμενη διετία με διαψεύδατε με το έργο σας γιατί αυτό θα ήταν καλό για το Δήμο Μετεώρων που άλλωστε αυτό θέλουμε ΟΛΟΙ μας !!!

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.