Λευτέρης Αβραμόπουλος: Παρουσία ως υποψήφιος διδακτωρ σ’ένα εξαιρετικά σημαντικό και επιτυχημένο Συνέδριο με θέμα το Δίκαιο, την Οικονομία και τις Διεθνείς Σχέσεις!!!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο είχα την τιμή να συμμετάσχω ως υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε ένα εξαιρετικά σημαντικό και επιτυχημένο Συνέδριο με θέμα το Δίκαιο, την Οικονομία και τις Διεθνείς Σχέσεις.

Συμμετείχαμε διαδικτυακά όλοι οι υποψήφιοι διδάκτορες του τμήματος και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, το νέο επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ευρώπη, τη εξέλιξη των επιχειρηματικών σχέσεων και συνεργασιών μέσα από την τήρηση της δεοντολογίας, της ηθικής πάνω απ’ όλα και της διπλωματίας.

Ήταν χαρά και τιμή μου που μοιραστήκαμε απόψεις με ανθρώπους όπως τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ.Σταύρο Καλαφάτη, τον Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Πρόεδρος του Enterprise Greece κ.Ιωάννης Σμυρλή, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ.Γεώργιο Κασαπίδη, τον Πρόεδρο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ.Σπυρίδων Μάμαλη, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητή κ.Θεόδωρο Θεοδουλίδη,τον πρόεδρο του τμήματος ΔΕΟΣ κ.Ιωάννη Βελέντζα και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες.

Τέτοιες δράσεις και ενέργειες ανοίγουν νέους ορίζοντες για τους ανθρώπους της γενιάς μας και δίνουν προοπτικές για το μέλλον!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.