ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Αλέκος Θεόδωρος ,σήμερα 11/6 / 2021 , συνοδευόμενος από τους δύο Αντιδημάρχους , κ. Κόττη Δημήτριο και κ. Θεοχάρη Στέφανο επισκέφθηκε το πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο κτηνιατρείο του Δήμου μας , που δημιουργήσαμε στο χώρο του ΚΕΓΕ .
Ένα έργο το οποίο θα δώσει λύση στο πρόβλημα των αδέσποτων της περιοχής μας που ταλανίζει χρόνια τον Δήμο μας. Εκεί θα μπορούν να γίνουν πλέον όλες οι απαραίτητες και ενδεδειγμένες εκ του νόμου ενέργειες για την διαχείριση και ευζωία των αδέσποτων , όπως θεραπείες και τσιπαρίσματα , εξετάσεις , αποπαρασιτώσεις , υιοθεσίες , στειρώσεις, παρακολούθηση και καταπολέμηση ζωοανθρωπονόσων ( λύσσα, λεϊσμάνια κλπ.) .
Το κτηνιατρείο του Δήμου μας σε συνάρτηση με το πρόχειρο κατάλυμα φιλοξενίας των αδέσποτων αλλά και με το σύγχρονο κυνοκομείο που μας εγκρίθηκε , μετά από την υποβολή της πρότασης – μελέτης μας στο Φιλόδημος ΙΙ , συνηγορούν και αποδεικνύουν την συνέπεια των δεσμεύσεων μας αλλά και την ευαισθησία μας στο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων και ,εν κατακλείδι , στην αντιμετώπιση και δρομολόγηση λύσεων σε σοβαρά προβλήματα που χρόνια τώρα ταλαιπωρούν τον Δήμο μας .

Επειδή, συχνά, μας καταλογίζουν  ότι ασκούμε δριμεία κριτική στο έργο της Δημοτικής Αρχής εδώ πώς μπορούμε να πούμε ότι ΔΕΝ έγινε καλό έργο;

Είμαστε ΔΙΚΑΙΟΙ ΟΧΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ κύριοι της Δημοτικής Αρχής!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.