Αποκλειστικο!!! Περί παροχής εξοπλισμού για τηλεοπτικό σήμα στις λεγόμενες “λευκές περιοχές”!!!Υπάρχει,άραγε,άγνοια απ’την πλευρά της Δημοτικής Αρχής;;;

Διαβάσαμε,στην ανακοίνωση του Δήμου Μετεώρων, για τα χωριά που ανήκουν στις ονομαζομενες “λευκές περιοχές”οι ιδιοκτήτες ακινήτων,αυτών των περιοχών,να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να τύχουν χρηματοδότησης για αγορά και εγκατάσταση εξοπλισμού για να λαμβάνουν καλό τηλεοπτικό σήμα.

Όμως:

Υπάρχει ο παρακάτω κατάλογος ο οποίος εμπεριείχε και αρκετές άλλες περιοχές του Δήμου Μετεώρων

Μερικά ερωτήματα,λοιπόν,αφού πρώτα συμφωνήσω με την ανακοίνωση του Δήμου Μετεώρων για τις περιοχές κάλυψης που ανακοίνωσε. 

Αυτές οι περιοχές ,βεβαια ,αφορούν την ένταξη  520 νέων οικισμών-περιοχών  που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα σε σύνολο 900 και πλέον!!!

α)Το γνωρίζει αυτό η δημοτική αρχή;;;

β)Μπορεί να μας πει εάν οι περιοχές-οικισμοί του Δήμου Μετεώρων  που αναφέρονται στον κατάλογο απεντάχθηκαν από το πρόγραμμα;

γ)Εάν ισχύει κάτι τέτοιο τι ενέργειες έκανε για να το αποτρέψει και γιατί δεν ευοδωθηκαν οι όποιες προσπάθειες;;;

δ)Στην περίπτωση που οι περιοχές-οικισμοί του καταλόγου που σας παρουσιάζουμε συνεχίζουν να μπορούν να επωφεληθούν του προγράμματος και απλά ο Δήμος δεν το έχει “πάρει χαμπάρι”που λέμε και εξαιτίας της ελλιπούς ανακοίνωσης ενημέρωσης αποτρέπει ουσιαστικα στους ιδιοκτήτες των σπιτιών,αυτών των οικισμών,να καταθέσουν αίτηση ένταξης σ αυτό το πρόγραμμα  χάσουν  το δικαίωμα  χρηματοδότησης  ΔΕΝ θέλουμε να σχολιάσουμε ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο!!!

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.