Τρισδιάστατες οδικές διαβάσεις!!!Γιατί όχι και στην πόλη μας;;;

H σχέση του Έλληνα με την οδική ασφάλεια είναι γνωστή τοις πάσι. Το ίδιο ισχύει και για την τήρηση του Κ.Ο.Κ., με τις επακόλουθες τραγικές συνέπειες. Κάτι που επιχειρούν να ελαχιστοποιήσουν οι τρισδιάστατες διαβάσεις!!!

Σκοπός τους είναι να δημιουργούν την οφθαλμαπάτη εμποδίου, αναγκάζοντας τους οδηγούς να μειώσουν ενστικτωδώς ταχύτητα, αλλά δίχως να υπάρχει ο κίνδυνος πρόκλησης ζημιάς όπως στα αντίστοιχα σαμαράκια.

Οι 3D διαβάσεις λύνουν αμφότερα τα προβλήματα, καθώς και «τρομάζουν» τους οδηγούς, οι οποίοι βλέπουν ένα εμπόδιο να ορθώνεται μπροστά τους, αλλά και είναι ανθεκτικότερες στο πέρασμα του χρόνου, καθώς δεν χρησιμοποιείται η συμβατική μπογιά –αμφιβόλου ποιότητας σε αρκετές εφαρμογές.

Γιατί όχι και έξω από μερικα σχολεία της πόλης μας  που ο δρόμος έχει μεγάλη κυκλοφορία όπως για παράδειγμα το  1ο Δημοτικό Σχολείο;

Θα ρωτήσει κάποιος γιατί το λέτε  τώρα;

Η απάντηση είναι:

Τα είπαμε,(ακόμη και με ραδιοφωνικές παρεμβάσεις), και πολλά αλλα ,σε αρκετά  άτομα της νυν δημοτικης αρχής πριν καν αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης του Δήμου Μετεώρων  αλλά δυστυχώς….

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.