Συνάντηση Χατζηγάκη – Υπουργού Δικαιοσύνης

Ζητήματα που άπτονται με το Δικαστικό και Νομικό κλάδο τέθηκαν επί τάπητος στην συνάντηση του Μικέλη Χατζηγάκη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κώστα Τσιάρα. Κατά την συνάντηση ο κ. Χατζηγάκης έθεσε ταυτόχρονα το ζήτημα βελτιώσεων και ανακαίνισης του Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων καθώς και την τάχιστη σύνδεση του στο δίκτυο φυσικού αερίου, το οποίο έχει ήδη δρομολογηθεί απο τον Υπουργό.

Σημαντική χαρακτήρισε με δηλώσεις του την συνάντηση ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης, καθώς μέσα από αυτή συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους δυο κλάδους αλλά υπήρξε και τοπική χροιά. Συγκεκριμένα, ο Χατζηγάκης δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Τσιάρα. Ενημερώθηκα για τις πρωτοπόρες δράσεις του Υπουργείου όπως η μεταρρύθμιση του οικογενειακού δικαίου, οι αλλαγές στον κώδικα των δικαστικών υπαλλήλων μετά από πολλά χρόνια, αλλά και τα τεράστια βήματα που δρομολογούνται στην ψηφιοποίηση της δικαιοσύνης. Σταθήκαμε περισσότερο στον εκσυγχρονισμό του οικογενειακού δικαίου που αποτελεί μια σημαντική τομή. Η επιτυχημένη πρωτοβουλία του κ. Τσιάρα θα δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα και θα βοηθήσει να μειωθούν οι διαμάχες μεταξύ γονέων και το κάθε παιδί να έχει ποιοτικό χρόνο και με τους δύο γονείς. Παράλληλα, ο νέος νόμος θα κλείσει όλα τα παράθυρα σε ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.