Προτεραιοποίηση έργων στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Δήμου Μετεώρων και 3 ερωτήματα της ομάδας μας προς τη Δημοτική Αρχή!!!

Ήρθε στα χέρια μας από καλούς φίλους και ΟΧΙ από την δημοτική αρχή που η ιστοσελίδα είναι αποκλεισμένη από τις ανακοινώσεις-ενημερώσεις του Δήμου Μετεώρων, παρ’ ότι το έχουμε ζητήσει αρκετές φορές και μας είχαν υποσχεθεί ότι θα το κάνουν,ο πίνακας προτεραιοποιησης έργων που θα κατατεθεί στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης “.

Επειδή ΔΕΝ  έχουμε καταλάβει, ως ομάδα του meteoronnea.gr,την αναγκαιότητα της 11ης πρότασης ένταξης του έργου και τη σχέση ΚΟΣΤΟΥΣ- ΟΦΕΛΟΥΣ αυτής, ως ΑΔΑΕΙΣ,θα θέλαμε μία αναλυτική απάντηση μιας και είναι το έργο με τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό

α)τι ακριβώς θα περιλαμβάνει;;;

β)ποιός ο χρόνος απόσβεσης του  έργου σε σχέση με μείωση λειτουργικού  κόστους για το Δήμο και

γ)υπήρχαν άλλοι λιγότερο κοστοβοροι τρόποι για την μείωση κόστους λειτουργίας και εάν ναι γιατί δεν προτιμήθηκαν;;;

ΟΧΙ ότι περιμένουμε απάντηση απλά θέλουμε  ως ομάδα meteoronnea.gr να διατηρήσουμε και από την ιστοσελίδα μας την καλοπροαίρετη κριτική στο μέτρο που μας επιτρέπει η όποια ενασχόλησή μας με συναφή θέματα!!!

Το ξεκαθαρίζουμε ότι ΔΕΝ έχουμε κανένα πρόβλημα να δώσουμε συγχαρητήρια στην νυν δημοτική αρχή για κάτι που πιστεύουμε ότι το κάνει σωστά αλλά ταυτόχρονα θα ασκούμε κριτική όταν πιστεύουμε ότι κάνουν λάθος!!!

Επίσης εάν μας πείσουν ότι έχουμε υποπέσει σε λάθος εκτίμηση με ευκολία θα ζητήσουμε συγγνώμη!!!

Μας ενδιαφέρει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ το καλό του Δήμου Μετεώρων και ΜΟΝΟ και ΤΙΠΟΤΑ  περισσότερο!!!

Πηγή πίνακα: ekalampaka.gr

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.