Απο της 14 Μαΐου ανοίγουν ολες οι Τουριστικές δομές του Δήμου Μετεώρων και θα λειτουργήσουν τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα!!!


Η 14η Μαΐου αποτελεί για την Ελλάδα και τον Τουρισμό ορόσημο.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, η βιομηχανία του Τουρισμού ανοίγει τις πύλες της και προσδοκεί ότι το τρέχον έτος 2021 θα αποτελέσει την απαρχή μιας νέας εποχής.

Ο Δήμος Μετεώρων, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα του Τουρισμού για την τοπική οικονομία, δείχνει την πρέπουσα ετοιμότητα να υποδεχθεί τους επισκέπτες.

Συγκεκριμένα και οι τρεις δομές του, δηλαδή το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης (Info Tourist), το Κέντρο Ψηφιακής Προβολής Μετεώρων και το Μουσείο Γεωλογικών Σχηματισμών Μετεώρων στο Καστράκι, θα λειτουργήσουν εκ νέου για το κοινό από αύριο 14 Μαΐου 2021.

Όλες οι Τουριστικές δομές του Δήμου Μετεώρων θα λειτουργήσουν τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Παρακαλούνται οι επισκέπτες μας για την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και την χρήση μέσων ατομικής προστασίας για την ασφάλεια όλων μας, επισκεπτών και εργαζομένων.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ.

Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης (Info Tourist)
Καθημερινά: 08:00 πμ – 21:00 μμ

Σαββατοκύριακο: 09:00 πμ – 16:00 μμ

Κέντρο Ψηφιακής Προβολής Μετεώρων (3D Centre)
Καθημερινά & Σαββατοκύριακο 09:00 πμ – 16:00 μμ

Μουσείο Γεωλογικών Σχηματισμών Μετεώρων
Καθημερινά εκτός Τρίτης : 09:00 πμ – 20:00 μμ

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων

Λύπας Δημήτριος

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.