Ανανεώθηκε η θητεία Αβραμόπουλου ως διοικητή της Δομής Βέροιας!!!

Η ανάρτηση του συντοπίτη μας στο προφίλ του στο Facebook και πρώτου σε ψήφους  δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Μετεώρων κ.Λευτέρη Αβραμόπουλου:

Πριν από 1 χρόνο η Κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Νότης Μηταράκης μου εμπιστεύονταν τη θέση του διοικητή της Δομής Προσωρινής Φιλοξενίας Πολιτών Τρίτων Χωρών Βέροιας.

Η ευθύνη μεγάλη καθώς ένας από τους βασικούς στόχους της Κυβέρνησης ήταν και παραμένει η μείωση της εισροής μεταναστών, αλλά και η διευκόλυνση όσων έφτασαν στη χώρα μας να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες διαδικασίες και να αναχωρήσουν για τις χώρες προορισμού τους.

Σ’ αυτόν τον 1 χρόνο, μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες μου στη Δομή καταφέραμε πολλά. Αναβαθμίσαμε τις υποδομές δημιουργώντας ανθρώπινους χώρους για τους διαμένοντες.

Εξασφαλίσαμε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και με συνεχείς δράσεις πετύχαμε σε σημαντικό βαθμό την ένταξή τους στην κοινωνία. Δουλέψαμε πολύ στο υγειονομικό κομμάτι, στην εποχή της πανδημίας και καταφέραμε να διασφαλίσουμε την υγεία όλων, φιλοξενούμενων και προσωπικού.

Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα, με στόχο να δώσουμε στους ανθρώπους που αιτούνται άσυλο στη χώρα μας μια ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον!!!

Ευχαριστώ ειλικρινά τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Νότη Μηταράκη που ανανέωσε τη θητεία μου ως διοικητή της Δομής Προσωρινής Φιλοξενίας Πολιτών Τρίτων Χωρών Βέροιας για άλλα 2 χρόνια και μαζί με τους συνεργάτες μου θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του ιδίου και της Κυβέρνησης!!!

Καλή συνέχεια θητείας να του ευχηθούμε και με συνέχεια ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ έργου!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.