Ψυχολογικό τεστ: To ζώο που βλέπετε πρώτο στην εικόνα αποκαλύπτει τι θέλετε από τη ζωή!!!

Αφιερώστε λίγα μόλις λεπτά και κάντε το παρακάτω τεστ προσωπικότητας
Εσείς ποιο ζώο είδατε πρώτο;;;

H εικόνα δείχνει 9 ζώα αλλά σημασία έχει ποιο θα δείτε πρώτο!!!

Το ζώο που θα δείτε απεικονίζει τι ζητάτε από τη ζωή σας αλλά και στοιχεία της προσωπικότητας σας!!!

Πεταλούδα
Αν είδατε πρώτα την πεταλούδα, θέλετε να ζήσετε την ευχαρίστηση που η ζωή σας προσφέρει και δεν θέλετε να χάσετε καθόλου χρόνο περιμένοντας για να τα κάνετε όλα. Μια μικρή συζήτηση, είναι πάρα πολύ μεγάλη δουλειά για να λάβετε μέρος. Καθώς ο χρόνος είναι πολύτιμος, μισείτε την ιδέα να τον σπαταλάτε σε κάτι που σας τσακίζει ή δεν σας ενδιαφέρει. Έχετε μια εξαιρετικά ευαίσθητη πλευρά και μπορεί εύκολα να αναστατωθείτε από τις αλλαγές στο περιβάλλον σας.

Λύκος
Είστε επιλεκτικοί στις σχέσεις σας, καθώς έχετε μάθει να μην εμπιστεύεστε πάρα πολλούς ανθρώπους. Έχετε έναν μικρό αλλά στενό κύκλο φίλων που αγαπάτε και νιώθετε άμεσα μαζί τους. Είστε ένα πολύ οργανωμένο άτομο που καταλαβαίνει την ισορροπία μεταξύ αρμονίας και πειθαρχίας, ενώ είστε έξυπνοι και διατηρείτε ένα πιστό δίκτυο φίλων και συγγενών.

Άλογο
Εκτιμάτε την ελευθερία. Νομίζετε, πως μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε, παράλληλα, όμως, χρησιμοποιείτε την ελευθερία σας για να ωφελήσετε τις ζωές των άλλων. Είστε γενναιόδωροι και απολαμβάνετε να κάνετε πράγματα για τους άλλους. Επιπλέον, όσοι βλέπουν πρώτα το άλογο είναι πιθανό να ενσωματώσουν μια ισχυρή σεξουαλική ενέργεια μαζί με την αγάπη για τον ενθουσιασμό.

Περιστέρι
Αν είδατε πρώτα το περιστέρι,έχετε μια καθαρή και ειρηνική ψυχή. Εμπνέετε τους ανθρώπους γύρω σας και τους εκτιμάτε περισσότερο από τα υλικά αγαθά. Εκπέμπετε μια αθωότητα που προσελκύει πολλούς, γι’ αυτό και πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην αφήσετε να εκμεταλλευτούν τη γενναιόδωρη φύση σας οι άλλοι.

Γεράκι
Είστε περιπετειώδεις και δεν ικανοποιείστε μέχρι να ξεπεράσετε τους πάντες γύρω σας και να φτάσετε στην κορυφή. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και η υπερηφάνεια σας είναι οι μεγαλύτερες δυνάμεις σας. Δεν μπορείτε να αντέξετε οποιονδήποτε σας κρατά πίσω και πιθανότατα δεν θα ανεχτείτε τέτοιες συμπεριφορές.

Σκύλος
Τα σκυλιά, είναι σύμβολο της πίστης. Είστε ένα ανιδιοτελές, πιστό πρόσωπο, που πάντα βάζει τις ανάγκες των άλλων πριν από τις δικές του. Ενώ αυτό είναι ένα αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό, σας κοστίζει. Κάνοντας πάντα πράγματα για τους άλλους βάζετε στην άκρη τις ανάγκες σας και μπορεί, ενίοτε, να πέσετε θύματα απάτης, αλλά η καρδιά σας πάντα εκτιμάται!

Αλογάκι της Παναγίας
Προτιμάτε την μοναξιά σας, αλλά όταν βρεθείτε σε μέρος με πολύ κόσμο τα πάτε πολύ καλά. Η νοημοσύνη σας είναι μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις σας και αν χρειαστεί, χρησιμοποιείτε αυτή τη δύναμη για να χειριστείτε το περιβάλλον γύρω σας για να προσαρμόσετε τις ανάγκες σας.

Κάβουρας
Αν το ζώο που είδατε πρώτο ήταν ο κάβουρας, τότε, ίσως ξεχωρίζετε για το πείσμα σας. Έχετε χτίσει τοίχους γύρω σας και έχετε προσκολληθεί στη ζώνη άνεσής σας. Ωστόσο, αφήνετε περιστασιακά την προστατευτική σας φούσκα, και όταν το κάνετε, δεν θα επιστρέψετε σε αυτήν μέχρι να ολοκληρώσετε όσα έχετε θέσει να κάνετε.

Κότα
Απολαμβάνετε να κάνετε μικροπράγματα στο σπίτι σας, όπως να αλλάζετε τη διακόσμηση, την οργάνωση και γενικώς να το μετατρέπεται σε παράδεισό σας. Δεν θα βγείτε εύκολα από την άνεσή σας, αλλά σας χαρακτηρίζουν η αξιοπιστία, το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και η καλοσύνη.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.