«Καρφιά» Κακλαμάνη για την απόφαση του Αρείου Πάγου: Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου στη Δικαιοσύνη!!!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, δηλώνει ότι η απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη του προς τη Δικαιοσύνη!!!

ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, η οποία επιτρέπει στους servicers να ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ σε ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΆΣΣΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ο Νικήτας Κακλαμάνης, τονίζοντας την πρωτοφανή ταχύτητα που έγινε αυτό.

«Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι τη Δικαιοσύνη!!!

Δεν αποδέχομαι αλά καρτ τις αποφάσεις της, αλλά πρέπει να σας πω ότι αυτή η απόφαση του Αρείου Πάγου έχει ΚΛΟΝIΣΕΙ την ΕΜΠΙΣΤΟΣYΝΗ μου στην ΗΓΕΣIΑ της ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ.

Όχι λόγω της ταχύτητας που το έβγαλε, που είναι πρωτοφανές για Άρειο Πάγο (σ.σ.: γέλια), αν έβγαζε έτσι όλες τις αποφάσεις θα ήμασταν χώρα πρότυπο σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση ,αφήστε το αυτό, αλλά η απόφαση μου είπαν ότι έχει βασιστεί, προσέξτε, αφενός στον νόμο του 2015 του ΣΥΡΙΖΑ, που έλεγε ότι αυτές οι συναλλαγές φορολογούνται, τον οποίο «πάντρεψαν με τον νόμο του 2003, όπου οι ενδοτραπεζικές συναλλαγές είναι αφορολόγητες», είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εμφάνισης στην εκπομπή Casus Belli, στον τηλεοπτικό σταθμό Αttica TV, με τους Βασίλη Σκουρή και Νίκο Παναγιωτόπουλο και πρόσθεσε:

«Στην ουσία, λοιπόν, έχουν χαριστεί με αυτή την απόφαση, η οποία όταν βγει θα τη διαβάσουμε όλοι, αλλά για να το λέει ο κ. Τζαβάρας ξέρει, 58 δις!!!

Άποψή μου είναι ότι αυτά πρέπει να φορολογηθούν και με τα λεφτά που θα εισπραχτούν να βοηθηθούν οι έχοντες πραγματική ανάγκη!!!»

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.