Έρχεται και στην Ελλάδα;;; ΑΝΟΙΞΕ (στην Κύπρο) η πρώτη εταιρεία ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ!!!

Ανοιξε η πρώτη εταιρεία φυτικού κρέατος εργαστηρίου  στην Κύπρο!!!

Και η  πρώτη κυπριακή start-up παραγωγής φυτικού υποκατάστατου κρέατος κοτόπουλου είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερα από 100 σημεία πώλησης στην Κύπρο!!!

Η προώθηση του συνθετικού κρέατος που θα έχει δημιουργηθεί από φυτά και θα κατασκευάζεται από υπολογιστές είναι κάτι που θα δουν σύντομα οι Έλληνες όπως και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι.

Η ισραηλινή εταιρεία Redefine Meat φτιάχνει υποκατάστατο κρέατος και είναι αυτό το οποίοι θα χρησιμοποιηθεί για να αντιμετωπιστεί η επισιτιστική κρίση.

Πρόσφατα η εταιρεία κατέληξε σε συμφωνία με τον εισαγωγέα Giraudi Meats με έδρα την Ιταλία.  Οπως αναφέρει το Reuters, μέσω της Giraudi το συνθετικό αυτό κρέας θα κυκλοφορήσει σε εστιατόρια και κρεοπωλεία στην Γαλλία, στην συνέχεια στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Σουηδία και εν συνεχεία σε δεκάδες άλλες χώρες τον επόμενο χρόνο!

Σημειώνεται ότι πρόσφατα το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι Fox News εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Κλάους Σβαμπ, ιδρυτή και Προέδρου της WEF, με αφορμή την πρόσφατη ομιλία του στην G20 της Ινδονησίας, στην οποία ανήγγειλε μία επερχόμενη ολοκληρωτική πραγματικότητα, ως κάτι ιδανικό για την Ανθρωπότητα!!!

 

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.