Ο Γεωργιάδης χαρακτηρίζει «άχρηστη» την ΕΥΠ: Πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί!!!(βίντεο)

«Αυτή η Υπηρεσιών Πληροφορίων, όπως λειτουργεί, είναι παντελώς άχρηστη δυστυχώς», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ως άχρηστη χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης την Εθνική Υπηρεσία Πληροφορίων, της οποίας προΐσταται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί.

Κι αυτό όχι γιατί κάποιος ή κάποιοι μπορούσαν, όπως θα αποδειχθεί σήμερα στη Βουλή, να παρακολουθούν όποιον θέλουν με το πρόσχημα της «Εθνικής Ασφάλειας», αλλά επειδή αυτό έγινε γνωστό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωσε ότι η ΕΥΠ, της οποίας επικεφαλής τοποθετήθηκε το 2019 ο Παναγιώτης Κοντολέων μετά από «φωτογραφικό» νόμο και παραιτήθηκε υπό το βάρος των αντιδράσεων, θα πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί.

«Οι διαρροές που έχουν γίνει από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφορίων όλο αυτό το διάστημα δίνουν την αίσθηση, αυτό πιστεύω εγώ, ότι αυτή η Υπηρεσιών Πληροφορίων, όπως λειτουργεί, είναι παντελώς άχρηστη δυστυχώς. Πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και πρόσθεσε:

«Διότι το πραγματικό θεσμικό ζήτημα δεν είναι αν παρακολουθούσε έναν υπουργό νόμιμα, είναι ότι ό,τι κάνει η ΕΥΠ πρέπει να μένει μυστικό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.