Κεραυνός για τον Κωνσταντίνο Φλώρο: Αγόρασε σπίτι 1,2 εκατ. ευρώ με 600.000 “μαύρα!!!”

Πηγή την οποία επικαλείται η εφημερίδα, Documento, σε προηγούμενο ρεπορτάζ της, αναφέρει ότι η παρακολούθηση Φλώρου είχε κύριο στόχο τις επιλογές του στα εξοπλιστικά προγράμματα, τα οποία ήταν πρώτη προτεραιότητα του Μαξίμου!!!

Καταπέλτης για τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο είναι το νέο δημοσίευμα της εφημερίδα Documento, που κυκλοφορεί την Κυριακή.

Φέρνει στο φως νέα στοιχεία σχετικά με την παρακολούθηση από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών!!!

Όπως προμηνύει το πρωτοσέλιδο του αυριανού φύλλου που δημοσιεύθηκε σήμερα, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, εμφανίζεται να έχει αγοράσει σπίτι αξίας 1.200.000 ευρώ πληρώνοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό με «μαύρο» χρήμα.

Στην έκθεση αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Σύμφωνα με εξωτερικές πληροφορίες ο στόχος προέβη σε αγορά κατοικίας στην περιοχή του Παπάγου, έναντι 1.200.000 ευρώ, στο οποίο ποσό τα 600.000 ευρώ πληρώθηκαν «μαύρα!!!»

Επιπλέον η κόρη του διαμένει στην Αγία Παρασκευή σε κατοικία έναντι των 1.500 ευρώ ενοίκιο, το οποίο προκαλεί ιδιαίτερo προβληματισμό για τον τρόπο ζωής του στόχου και αποπληρωμής των εν λόγω κινήσεων!!!»

Ο «μη συνεργάσιμος» Φλώρος

Σε προηγούμενα ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento σχετικά με την παρακολούθηση του κ. Φλώρου, σημειωνόταν πως η ΕΥΠ χαρακτήριζε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ως «μη συνεργάσιμο!!!»

Ο ίδιος ήταν στόχος παρακολούθησης τουλάχιστον από το πρώτο τρίμηνο του 2022, ωστόσο, φαίνεται πως και ο ίδιος έπαιρνε μέτρα προστασίας προκειμένου στις συνομιλίες τους να μην αγγίζει θέματα που μπορεί να τον εκθέσουν!!!

Ο κ. Φλώρος, μάλιστα, είχε ξεκινήσει να χρησιμοποιεί την εφαρμογή Signal στο τηλέφωνο, επειδή είχε την πληροφορία ότι τα συστήματα της ΕΥΠ δεν μπορούν να την καταγράψουν!!!

Πηγή την οποία επικαλείται η εφημερίδα σε προηγούμενο ρεπορτάζ της, αναφέρει ότι η παρακολούθηση Φλώρου είχε κύριο στόχο τις επιλογές του στα εξοπλιστικά προγράμματα, τα οποία ήταν πρώτη προτεραιότητα του Μαξίμου, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα θα έπρεπε πρώτα να έχουν περάσει από το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι συνομιλίες που έχουν καταγραφεί, μάλιστα, δείχνουν σαφή διάσταση μεταξύ του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του Υπουργού Άμυνας.

Παρά το γεγονός ότι ο Στρατηγός ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στα όσα έλεγε από το τηλέφωνο, φαίνεται πως η ΕΥΠ έχει καταγράψει τον ίδιο να εκφράζεται κατά του υπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου, αλλά και συνολικά της πολιτικής ηγεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από τα πρώτα δημοσιεύματα για την παρακολούθηση του στρατηγού, το Μαξίμου με διαρροές του είχε αναφέρει ότι θα ανανεώσει τη θητεία του για άλλο ένα χρόνο.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης να πει γιατί η ΕΥΠ άκουγε τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και να μην παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς την κυβέρνηση και συγκεκριμένα προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Συγκεκριμένα, η Κουμουνδούρου τονίζει ότι «αντί ο κ. Μητσοτάκης να παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας και να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στον Έβρο, καλό είναι να εξηγήσει στον ελληνικό για ποιο λόγο παρακολουθούσε όλη την ηγεσία των ενόπλων δυνάμενων», με αφορμή τη σημερινή δήλωση του πρωθυπουργού σύμφωνα με την οποία στις εκλογές του 2023 θα είναι υπψήφιος για συμβολικούς λόγους στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Και η αξιωματική αντιπολίτευση συμπληρώνει:

«Ποιος ο δήθεν εθνικός λόγος που η ΕΥΠ άκουγε τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, τον Σύμβουλο εθνικής ασφάλειας και τους επικεφαλής των εξοπλιστικών προγραμμάτων;;;

Εκτός και αν όλα είναι ψέματα!!!

Αν είναι ψέματα όμως, γιατί τρέμει τον έλεγχο της ΑΔΑΕ στους παρόχους και με θράσος καλεί την Ανεξάρτητη Αρχή να συμμορφωθεί με το νόμο συγκάλυψης που ψήφισε;;;»

«Ό,τι και να κάνει, η αλήθεια θα βγει στο φως και τότε ο υπονομευτής της δημοκρατίας και της εθνικής ασφάλειας θα πρέπει να αφήσει την υποκρισία και να λογοδοτήσει», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.