Δηκτική ανάρτηση του Χρήστου Ράμμου στον απόηχο των εξελίξεων στο σκάνδαλο των υποκλοπών!!!

Σε ανάρτηση με πολλαπλούς αποδέκτες προχώρησε ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών Χρήστος Ράμμος στον απόηχο των εξελίξεων στο σκάνδαλο των υποκλοπών!!!

Ο επικεφαλής της ΑΔΑΕ με ανάρτηση στο Facebookσ, στον απόχηο της επιστολής του στον πρόεδρο της Βουλής, τους αρχηγούς των κομμάτων και τον υπουργό Δικαιοσύνης, όπου και τους παραθέτει τα ευρήματα των ελέγχων της Αρχής , συνεχίζει να μένει πιστός στην αναζήτηση της αλήθειας, ακόμη και αν αυτή είναι καμιά φορά βασανιστική και απαντά σε όσα ακούγονται για το ποιοι μένουν πιστοί στην Ευρώπη και ποιοι την προδίδουν.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Χρήστου Ράμμου:

«Επειδή πολλά λέγονται τις τελευταίες ώρες για το ποιοι μένουν πιστοί στην Ευρώπη και ποιοι την προδίδουν,  ίσως θα ήταν καλό  να θυμηθούμε ότι η Ευρώπη (το ευρωπαϊκό πνεύμα και ο ευρωπαϊκός πολιτισμός) ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΣΎΝΘΗΜΑ, ΟYΤΕ μια ΟΡΙΣΤΙΚA ΠΑΓΩΜEΝΗ στον ΧΡOΝΟ ΤΑΥΤOΤΗΤΑ!!!

Επίσης, σίγουρα, δεν είναι μανιχαϊσμοί και φανατισμοί!!!

Η Ευρώπη είναι το δημοκρατικό πλαίσιο, ο διάλογος, η ευρυχωρία που επιτρέπει σε αντίθετες απόψεις να συζητούν μεταξύ τους, και να επιχειρούν να ακούσει η μια την άλλη!!!

Είναι η ΑΝΕΚΤΙΚOΤΗΤΑ και ο HΡΕΜΟΣ ΔΙAΛΟΓΟΣ ΧΩΡΊΣ μακαρθικού τύπου ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟYΣ και η ΣΥΝΕΧHΣ ΑΝΑΖHΤΗΣΗ της ΑΛHΘΕΙΑΣ, ΑΚOΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤH ΕIΝΑΙ ΚΑΜΙA ΦΟΡA ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚH!!!»

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.