Σόου Μητσοτάκη: Ανακοίνωσε ότι με απόφασή του διέγραψε τη Σπυράκη ενώ το είχε ζητήσει η ίδια!!!

Την Πέμπτη η Νέα Δημοκρατία την κάλυψε πλήρως!!!

Την Παρασκευή την έκοψε και από το ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές

Ως αγωνιώδης προσπάθεια να αποσυνδεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το μέγα θέμα που προέκυψε με το αίτημα για άρση της ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη,  χαρακτηρίζεται το σόου Μητσοτάκη με τη Νέα Δημοκρατία να ανακοινώνει ότι «με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα στην ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη».

Και πρόκειται για σόου καθώς πριν από περίπου δυόμιση ώρες η ευρωβουλευτής της ΝΔ είχε ανακοινώσει ότι θα ζητήσει την αναστολή της κομματικής της ιδιότητας!!!

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, που μετά από έρευνα της Olaf,  η ευρωπαία εισαγγελέας ανέφερε ότι υπάρχει «υπόνοια απάτης επιζήμιας για τον προϋπολογισμό της ΕΕ, σε σχέση με τη διαχείριση της βουλευτικής αποζημίωσης» είχε προβεί στη δήλωση περί αναστολής της κομματικής της ιδιότητας μετά τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη την Πέμπτη (15/12) που άφηνε ανοιχτό το θέμα της διαγραφής της.

Χαρακτηριστικό του πανικού που βρίσκεται το Μαξίμου είναι το γεγονός ότι με ανακοίνωσή της χθες Πέμπτη (15/12) η Νέα Δημοκρατία έσπευσε να καλύψει πλήρως την Μαρία Σπύρακη. 

Απαντώντας στην πρόκληση του  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλαδή, εάν θα αποπέμψει την ευρωβουλευτή ή θα κάνει και πάλι τον ανήξερο, η ΝΔ έκανε λόγο για «διοικητική διαφορά με επίδομα πρώην συνεργάτη της και κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για αντιπολιτευτική απελπισία.

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με την ανακοίνωση έκοψε την Μαρία Σπυράκι και από τα ψηφοδέλτια της Α΄Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται.

Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.