Σοκάρει μελέτη των CDC στις ΗΠΑ: Από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια 1,1 εκατ. Αμερικανοί «πέθαναν ξαφνικά!!!»

Από τους συνολικούς 6.512 θανάτους που καταγράφηκαν τον Αύγουστο του 2022, το 58,6% των θανάτων αποδόθηκαν σε εμβολιασμένα άτομα!!!

Μια μελέτη των αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) σοκάρει αφού επιβεβαιώνει ότι τουλάχιστον 1,1 εκατομμύριο Αμερικανοί «πέθαναν ξαφνικά» από τότε που εισήχθησαν τα «εμβόλια» του κορωνοϊού Wuhan (Covid-19) στο πλαίσιο του εμβολιασμού και μετατράπηκε σε υποχρεωτικό σε πολλές κατηγορίες πολιτών!!!

Επίσης σε άλλη μελέτη από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αποδεικνύεται ότι οι εμβολιασμένοι αποτελούσαν τους περισσότερους θανάτους από τον COVID-19 τον Αύγουστο 2022!!!

Από τους συνολικούς 6.512 θανάτους που καταγράφηκαν τον Αύγουστο του 2022, το 58,6% των θανάτων αποδόθηκαν σε εμβολιασμένα άτομα και φαίνεται να αποτελεί ένδειξη μιας αυξανόμενης τάσης όπου τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούν ολοένα και περισσότερο την πλειοψηφία στη θνησιμότητα από τον COVID-19.

Συνολικά 1.106.079 θάνατοι θεωρούνται «υπερβολικοί!!!»

Από τη στιγμή που ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) χορήγησε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) για τα εμβόλια περισσότεροι από έξι εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν πεθάνει συνολικά.

Από αυτούς, 1.106.079 θάνατοι θεωρούνται «υπερβολικοί», με βάση τον μέσο όρο της πενταετίας από το 2015 έως το 2019!!!

Άλλα επίσημα στοιχεία, επιβεβαιώνονται ότι τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 άτομα είναι τα υψηλότερα μεταξύ του «πλήρως εμβολιασμένου» πληθυσμού, υποδεικνύοντας ότι οι ενέσεις Covid είναι η αιτία όλης αυτής της υπερβολικής θνησιμότητας!!!

Έχουμε τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης που παρουσιάζει αυτά τα δεδομένα, αφού τα CDC και ο FDA αρνούνται να το πράξουν!!!

Ένας διακυβερνητικός οργανισμός με 38 χώρες μέλη, ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης ιδρύθηκε το 1961 για να «τονώσει την οικονομική πρόοδο και το παγκόσμιο εμπόριο»…

Μεταξύ άλλων παρουσιάζει εκθέσεις και μελέτες που αφορούν την κοινωνική ευημερία…

Μέχρι στιγμής, κάθε εβδομάδα το 2022 έχει σημειωθεί ένας σημαντικός και αξιοσημείωτος αριθμός υπερβολικών θανάτων.

Κάποια στιγμή, αναφέρονταν πάνω από 35.000 υπερβολικοί θάνατοι την εβδομάδα, αν και ο μέσος όρος έκτοτε μειώθηκε σε κάποιο βαθμό.

«Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα 1.700 περισσότεροι Αμερικανοί πέθαναν την 38η εβδομάδα του 2022 από εκείνους που πέθαναν την 38η εβδομάδα του 2020, παρά το γεγονός ότι υπήρξε ένα τεράστιο κύμα υποτιθέμενων θανάτων από Covid-19 κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», αναφέρει το The Exposé.

Υπάρχουν περισσότεροι υπερβολικοί θάνατοι που σημειώθηκαν στην εποχή μετά τα εμβόλια από ότι στην εποχή πριν από τα εμβόλια όταν τα μέσα ενημέρωσης και η κυβέρνηση τρόμαζαν τους πάντες για τον «covid 19».

Αποδεικνύεται ότι η πραγματική απειλή είναι τα εμβόλια

«Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο», όπως αναφέρει το The Exposé…

«Επειδή τα επίσημα στοιχεία των CDC αποκαλύπτουν ότι το 2021 ήταν μια χρονιά ρεκόρ για θανάτους στις ΗΠΑ, με τη χώρα να καταγράφει πάνω από 100.000 περισσότερους θανάτους από αυτούς που κατέγραψε το 2020, πριν από την κυκλοφορία των πειραματικών ενέσεων Covid-19».

Οι επίσημοι αριθμοί από τα CDC δείχνουν ότι περισσότεροι από 101.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το 2021 σε μια περίοδο όπου τα εμβόλια ήταν σε πλήρη ανάπτυξη διεθνώς.

«Η πρώτη ένεση Covid-19 χορηγήθηκε στις ΗΠΑ στις 14 Δεκεμβρίου 2020 και σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία που παρέχονται από το CDC, 6.090.716 Αμερικανοί δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους μετά από αυτή την ημερομηνία μέχρι την 38η εβδομάδα του 2022», υποστηρίζει η The Exposé.

Πάντως και στο Ισραήλ, αναφέρουν ότι η συνολική θνησιμότητα ήταν πολύ υψηλότερη το 2021 και το 2022 μετά την εισαγωγή των εμβολίων!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.