ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ του «καλαθιού του νοικοκυριού!!!» «Να πηγαίνετε στις λαϊκές αγορές που είναι φθηνότερες!!!»(βίντεο)

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης πραγαμτοποίησε ένα νέο επικοινωνιακό show αυτή την φορά από τις λαϊκές αγορές με την βοήθεια φυσικά της ΕΡΤ όπου είπε το εξής αμίμητο: 

«Στις λαϊκές αγορές ο πληθωρισμός μετράει αντίστροφα, έχουμε καλύτερες τιμές από πέρσι» και πρόσθεσε «να έρχεται ο κόσμος να ψωνίζει από εδώ και να μην πηγαίνει μόνο στα σουπερμάρκετ!!!»

Με λίγα λόγια ο Α.Γεωργιάδης παραδέχεται ο ίδιος ότι το «καλάθι του νοικοκυριού » ήταν και είναι μία μέγιστη αποτυχία και το τελευταίο καταφύγιο των Ελλήνων είναι οι λαϊκές αγορές!!!

Άλλωστε την ακρίβεια, την προμοτάρισε η ίδια η κυβέρνηση επιδοτώντας τες επί της ουσίας!!!

Οι επιχειρήσεις των σούπερ μάρκετ θα χρησιμοποιήσουν το… food pass για να μπορέσουν να περάσουν τις δικές τους αυξήσεις στα προϊόντα όπως παραδέχεται σε τηλεοπτικό κανάλι επιχειρηματίας του Πειραιά!!!

Με λίγα λόγια η επιδότηση σοβιετικού τύπου που θα δώσει η κυβέρνηση δεν είναι για να στηρίξει τους καταναλωτές αλλά τις επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν τις τιμές των προϊόντων εδώ και πολύ καιρό και δεν μπορούσαν να το κάνουν!!!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε περιήγηση στην λαϊκή αγορά της Πεύκης όπου συνέκρινε τιμές από πάγκο σε πάγκο και «ξετρύπωνε» πατάτες και ντομάτες στο 1 ευρώ το κιλό.

Μάλιστα ο κόσμος όταν τον είδε με τόσες κάμερες να τον ακολουθούν τον ρωτούσε «αν μοιράζετε λεφτά».

«Σήμερα ήρθαμε στη λαϊκή αγορά της Πεύκης.

Βρήκαμε ντομάτα στα 2,5 Ευρώ, που είναι ακριβή, βιολογική και το σέβομαι.

Αλλά βρήκαμε και ντομάτα με κάτω από 1 Ευρώ», είπε ο υπουργός παρατηρώντας ότι η διακύμανση από 1- 2 ευρώ υπάρχει και σε άλλα λαχανικά.

Πρόσθεσε πως στα κρεμμύδια η τιμή κυμάνθηκε από 0, 70 μέχρι 1 Ευρώ.

«Σε γενικές γραμμές οι τιμές ήταν πολύ καλές.

Οι λαϊκές αγορές έχουν εφέτος καλύτερες τιμές από πέρυσι και πάνε ανάποδα έναντι του πληθωρισμού», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.