Μιχάλης Ιγνατιου: Τελικά τι είναι η ΕΕ;;; Απλώς μια διεφθαρμένη, αδίστακτη γραφειοκρατία;;;

Διαβάζοντας τα δημοσιογραφικά κείμενα και τις αναλύσεις και παρακολουθώντας τα δελτία ειδήσεων, για τις υποθέσεις δωροδοκίας στο σαθρό σύστημα των Βρυξελλών, μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι οι περισσότεροι …έπεσαν από τα σύννεφα!!! Αυτή ήταν η πρώτη διαπίστωση… Δεν ήξεραν, δεν άκουσαν ποτέ τίποτα. Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών τα έκρυβαν όλα κάτω από το χαλί.

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ HELLAS JOURNAL

Η δεύτερη είναι ότι οι πιο πολλοί ρίχνουν μαύρο δάκρυ για την Ευρωπαϊκή Ένωση, που δήθεν κινδυνεύει να καταρρεύσει από το σκάνδαλο. Και λένε πως πρέπει πάση θυσία να προστατευθεί το «οικοδόμημα» της ενωμένης Ευρώπης.

Το διεφθαρμένο “οικοδόμημα”.

Αντί να παραδεχθούν ότι δημιούργησαν ένα «δράκο», ενδιαφέρονται να σώσουν ένα γραφειοκρατικό σύστημα, το οποίο είναι αδίστακτο και δεν ενδιαφέρεται για τους λαούς της Ευρώπης.

Τα παραδείγματα με τα Μνημόνια που επέβαλαν στην Ελλάδα και στην Κύπρο ομιλούν από μόνα τους. Φτώχευσαν δύο λαούς.

Πολλοί ταλαιπωρούμαστε μέχρι και σήμερα, βυθισμένοι στην ανεργία και στα κόκκινα δάνεια.

Αυτή είναι η Ευρώπη που οραματίστηκαν οι σοφοί ηγέτες της;

Αυτοί οι πραγματικοί ηγέτες είχαν σχεδιάσει την Ευρώπη της αλληλεγγύης και της αλληλοϋποστήριξης.

Οι σημερινοί ηγέτες είναι ανάξιοι για να συνεχίσουν το έργο των σοφών της Ευρώπης.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό!!!

Έχει εξελιχθεί σε μία νεοφιλελεύθερη και καπιταλιστική οργάνωση, η οποία ξοδεύει δισεκατομμύρια σε «τρελούς» μισθούς για αξιωματούχους, ευρωβουλευτές και υπαλλήλους!!!

Πετάνε εκατομμύρια σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ), που είναι προσωπικά μαγαζάκια, και τα οποία δεν προσφέρουν τίποτα για τους σκοπούς, που υποτίθεται ότι ιδρύθηκαν για να υπηρετούν.

Χρησιμοποιούνται περισσότερο για να εκβιάζουν τους λαούς.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την απαράδεκτη δράση αυτών των ΜΚΟ όταν η Ε.Ε. προσπάθησε να επιβάλει το φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν στους Έλληνες της Κύπρου.

Προτίμησαν να τουρκοποιήσουν ένα ευρωπαϊκό λαό, αντί να τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει την τουρκική λαίλαπα!!!

Οι πληροφορίες για την άνευ προηγουμένου διαφθορά στο «κράτος» των Βρυξελλών κυκλοφορούσαν για πολλά χρόνια.

Αλλά, κανείς δεν ήθελε να τις ερευνήσει, διότι η Ε.Ε. είναι μία …«αγελάδα» που την αρμέγουν όλοι οι μεγαλόσχημοι και όχι μόνο. Διότι δεν είναι χρυσοπληρωμένοι υπάλληλοι άμοιροι ευθυνών…

Οι μισθοί των αξιωματούχων και των ευρωβουλευτών αγγίζει τις 20 χιλιάδες ευρώ το μήνα με τα περισσότερα έξοδα πληρωμένα.

Οι μισθοί των υπαλλήλων ξεπερνούν τις 10 χιλιάδες το μήνα. Οι επικεφαλής των ΜΚΟ και οι συνεργάτες τους, κερδίζουν πολλές χιλιάδες τον χρόνο. Μου είπαν για αστρονομικά ποσά.

Και ο απλός ο άνθρωπος δικαιούται να αναρωτηθεί:

Τι διαφορετικό κάνουν όλοι αυτοί οι κηφήνες από τους υπόλοιπους πολίτες της Ευρώπης, που εργάζονται σκληρά και λαμβάνουν ασήμαντους μισθούς;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει να έχει προβλήματα, διότι ουδείς ενδιαφέρεται να την αλλάξει και να την επαναφέρει στις «ράγες» της αλληλεγγύης και της αλληλοϋποστήριξης.

Είναι ένας οργανισμός χωρίς δόντια, χωρίς στρατό δηλαδή, που ενδιαφέρεται για το καλό κάποιων χωρών, των γνωστών που την αρμέγουν, χωρίς να την νοιάζουν τα συμφέροντα των λεγόμενων μη ισχυρών κρατών.

Η Τουρκία απειλεί ασύστολα την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τι έχουν κάνει για να τις βοηθήσουν οι εταίροι μας;

Το γνωρίζουν και τα νήπια.

Τ Ι Π Ο Τ Α!!!

Λόγια, λόγια, λόγια…

ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ!!!

Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση που υποτίθεται προστατεύει τους λαούς της και τα ανθρώπινα δικαιώματα; 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.