Καλούμε Ελλάδα-Τουρκία να λύσουν τις διαφορές τους στο Αιγαίο με “αλληλεγγύη”!!! Η αλληλεγγύη είναι εκχώρηση εδαφικων η οικονομικών συμφερόντων!!! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!

«Σε μια εποχή που ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία διαταράσσει την ειρήνη στην Ευρώπη, είναι ακόμη πιο σημαντικό για τους συμμάχους να σταθούν μαζί» ανέφερε αξιωματούχος στο πρακτορείo Anadolu

«Καλούμε την Ελλάδα και την Τουρκία να επιλύσουν τις διαφορές τους στο Αιγαίο με διπλωματικά μέσα και με πνεύμα συμμαχικής αλληλεγγύης», επισημαίνει μιλώντας στο πρακτορείo Anadolu αξιωματούχος του ΝΑΤΟ μετά τους ισχυρισμούς της Τουρκίας ότι ελληνικά F-16 επιχείρησαν να αναχαιτίσουν πτήση του ΝΑΤΟ πάνω από το Αιγαίο.

«Καλούμε την Ελλάδα και την Τουρκία να επιλύσουν τις διαφορές τους στο Αιγαίο μέσω της διπλωματικής οδού και με πνεύμα συμμαχικής αλληλεγγύης!!!

Το ΝΑΤΟ έχει δημιουργήσει έναν μηχανισμό αποσύγκρουσης μέσω του οποίου Τουρκία και Ελλάδα θα εργαστούν για να μειώσουν τον κίνδυνο επεισοδίων στην Ανατολική Μεσόγειο!!!

Σε μια εποχή που ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία διαταράσσει την ειρήνη στην Ευρώπη, είναι ακόμη πιο σημαντικό για τους συμμάχους να σταθούν μαζί» ανέφερε ο αξιωματούχος του ΝΑΤΟ στο Anadolu.

Παράλληλα, τόνισε ότι η Τουρκία και η Ελλάδα είναι πολύτιμοι σύμμαχοι, και υπενθύμισε ότι οι δύο χώρες συνεργάζονται καθημερινά στο ΝΑΤΟ και οι δυνάμεις τους συμμετέχουν από κοινού στις νατοϊκές ασκήσεις.

ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ

“ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!”

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.