Ο Παύλος Πολάκης παρουσιάζει τον ορισμό της “γαλάζιας ακρίδας” και αποκαλύπτει νέα υπόθεση πλιάτσικου!!!

ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΡΙΔΑ: το επικίνδυνο είδος εντόμου που κατέκλυσε την Ελλάδα μετά τον Ιούλιο του 2019, έχει ισχυρά σαγόνια για να καταβροχθίζει ακατάπαυστα δημόσιο χρήμα και αδιαφορεί για την καταστροφή που θα αφήσει φεύγοντας!!!

Δεν προλαβαίνει να αποκαλύπτει περιπτώσεις διασπάθισης του δημοσίου χρήματος από συμβούλους του Μητσοτάκη ο Παύλος Πολάκης ο οποίος κάνει λόγο για “γαλάζιες ακρίδες” και δίνει και τον ορισμό!!!

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με ανάρτηση – «φωτιά», παρουσιάζει τα έργα και τις ημέρες της Θεανώς Καρποδίνη, στενής συνεργάτιδας του Κυριάκου Μητσοτάκη!!!

Σύμφωνα με τον πρώην Αναπληρωτή υπουργό Υγείας , η κ. Καρποδίνη διορίστηκε με διαδικασίες… fast track από τον Βασίλη Κικίλια ως προσωρινή διοικήτρια στον ΕΟΠΥΥ, ενώ παράλληλα από το 2020 μέχρι σήμερα μετέχει στα Δ.Σ. τριών εταιρειών του Χρηματιστηρίου από τις οποίες λαμβάνει κανονικά τον μισθό της.

Η ίδια, όπως καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης αγνοεί την υποχρέωσή της να παρέχει τις υπηρεσίες ως διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης!!!

«Πλεύρη διώξτην… χθες, πάρε πίσω όσα λεφτά έχει εισπράξει παράνομα από τον ΕΟΠΥΥ και μετά παραιτήσου κι εσύ», επισημαίνει ο Παύλος Πολάκης!!!

Η αποκάλυψη του Παύλου Πολάκη

Σήμερα παρουσιάζουμε τα έργα και τις ημέρες της κυρίας Καρποδίνη, ειδικής συνεργάτιδας του Κ. Μητσοτάκη από το 2016 έως το 2019

Με το ν. 4737/22.10.2020 συστάθηκε θέση Διοικητή στον ΕΟΠΥΥ, ΠΛΗΡΟΥΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ απασχόλησης (απαγορεύεται δηλ. σε αυτόν οποιαδήποτε άλλη απασχόληση).

Ο ίδιος νόμος προέβλεπε ότι μέχρι να επιλεγεί ο Διοικητής μέσω ΑΣΕΠ, θα οριζόταν προσωρινός Διοικητής με πλήρη καθήκοντα

Την αμέσως επόμενη μέρα (23.10.2020) ο τότε Υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας διόρισε ως προσωρινή Διοικήτρια στον ΕΟΠΥΥ την προαναφερόμενη ειδική σύμβουλο και φίλη του Μητσοτάκη, τη Θεανώ Καρποδίνη

Στη διαδικασία επιλογής του ΑΣΕΠ η κυρία Καρποδίνη κατατάχθηκε αρχικά στην 11η και τελικά στην 8 θέση!!!

Τι σημασία έχει ο ΑΣΕΠ και οι διαδικασίες του… Ο Πλεύρης αυτή ήθελε, αυτή διόρισε Διοικήτρια στον ΕΟΠΥΥ!!!

Μέχρι εδώ έχουμε μια συνηθισμένη “ιστορία” της κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ: ακόμη μία “άριστη” που διορίζεται σε σημαντική θέση του Δημοσίου χωρίς να πληροί τα κριτήρια!!

Έλα όμως που η συγκεκριμένη “άριστη” ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ το ΝΟΜΟ, καθώς από το 2020 μέχρι και σήμερα μετέχει στα Δ.Σ όχι μίας, αλλά ΤΡΙΩΝ εταιρειών του Χρηματιστηρίου Αθηνών από τις οποίες ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

Η κυρία δηλ. γράφει στα παλιά της τα παπούτσια (για να μην πω κάτι βαρύτερο…) την εκ του ΝΟΜΟΥ υποχρέωση της να παρέχει τις υπηρεσίες της ως Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ με καθεστώς ΠΛΗΡΟΥΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ απασχόλησης!!!

Και το…”κερασάκι στην τούρτα”: η συγκεκριμένη κυρία έχει διοριστεί Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου του Χρηματιστηρίου, ελέγχει δηλ. εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο με τις οποίες η ίδια συναλλάσσεται και συμβάλλεται ως Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ

Πλεύρη ΔΙΩΞΤΗΝ …χθες, πάρε πίσω όσα λεφτά έχει εισπράξει παράνομα από τον ΕΟΠΥΥ και μετά ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ κι εσύ!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ  ΣΤΟ Facebook 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.