Μπορέλ σε ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ: «Όποιος έχει ρυθμισμένη την θερμοκρασία πάνω από τους 17 βαθμούς ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ κατά των Ευρωπαϊκών ΑΞΙΩΝ!!!»

Φαίνεται ότι δεν είναι απλά “ηγετισκοι” και ” μαριονέτες” των Αμερικανών αλλά ΔΥΣΤΥΧΏΣ χρήζουν και ΑΜΜΕΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ…. μ αυτά που λένε!!!

Ο Ύπατος Εκπρόσωπός της για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφαλείας, Ζοζέπ Μπορέλ σε ένα κρεσέντο μετατόπισης ευθυνών για την ενεργειακή κρίση στους πολίτες τους ζητά να παγώσουν φέτος το χειμώνα και το αποκαλεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΘΥΣΙΑ!!!

Και καθώς έρχεται ο Χειμώνας στην ΕΕ και αφού οι Βρυξέλλες είχαν επιλέξει τις κυρώσεις-μπούμερανγκ κατά της Ρωσίας χωρίς να υπολογίζουν τις επιπτώσεις στις οικονομίες και τις κοινωνίες τωρα έρχονται να φορτώσουν τις ευθύνες στους πολίτες που θέλουν το στοιχειώδες: να ζεσταθούν!!!

Έτσι ο Ύπατος Εκπρόσωπός της για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφαλείας, Ζοζέπ Μπορέλ δήλωσε ότι όποιος έχει ρυθμισμένη την θερμοκρασία πάνω από τους 17 βαθμούς στο διαμέρισμά του ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΑΞΙΩΝ!!!

“Αντιμετωπίζουμε την επιλογή της ελευθερίας με την καλοπέραση (σ.σ. καλοπέραση είναι να μην παγώνεις σπίτι σου).

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές ότι είμαστε διατεθειμένοι να πεθάνουμε για τις ιδέες της Δημοκρατίας, και τώρα είναι η ώρα να το αποδείξουμε!!!”

Άραγε στο σπίτι του στους 17 βαθμούς να έχει ρυθμίσει την θερμοκρασία όταν στις Βρυξέλλες έξω θα έχει -10 και -20 ή μάλλον αυτά ισχύουν για τους Ευρωπαίους πολίτες και ΜΟΝΟ;;;

Και όλα αυτα όταν έχει δώσει μέχρι στιγμής 8 δισ. ευρώ σαν ΕΕ στην Ουκρανία για όπλα και πληρωμές ενώ τονίζει ότι η ΕΕ θα συνεχίσει να εντείνει την πίεση στη Ρωσία (δηλαδή να ετοιμαζόμαστε για επιπλέον ακρίβεια;) να σταματήσει τον πόλεμο και να αποσυρθεί από το έδαφος της Ουκρανίας, μεταξύ άλλων μέσω περιοριστικών μέτρων!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.