Μάνδρα: Ο 14χρονος ομολόγησε τη δολοφονία του 17χρονου αδερφού του!!!

Στην προφορική ομολογία της δολοφονίας του 17χρονου αδερφού του προχώρησε ο 14χρονος.

Υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου πέταξε την καραμπίνα.

Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του 17χρονου αγοριού στη Μάνδρα το βράδυ της Πέμπτης (3/11) σε ερημική περιοχή στη θέση Λούτσα της Μάνδρας.

Από νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκονταν και πάλι στο σημείο και εξέταζαν συνεχώς τον 14χρονο ο οποίος πλέον άρχισε να παραδέχεται στους αστυνομικούς πως εκείνος πυροβόλησε τον αδελφό του, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς και το σημείο που πέταξε το κυνηγετικό όπλο, που αρχικά τόσο εκείνος όσο και ο πατέρας του είχαν αρνηθεί ότι κατείχαν.

Το άτυχο αγόρι βρέθηκε νεκρό από περιπατητή στην ερημική περιοχή Λούτσα με ένα βαθύ και συντριπτικό τραύμα στην πίσω πλευρά του κεφαλιού του από κυνηγετικό όπλο, ενώ στα 50 μέτρα απόσταση από το πτώμα του εντοπίστηκαν δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου που κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 14χρονος οδηγήθηκε μαζί με τον πατέρα του στο Τμήμα Ασφαλείας Μάνδρας από το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα δύο αδέρφια είχαν βγάλει βόλτα τα πρόβατα της οικογένειας έξω και το απόγευμα πήγαν να τα μαζέψουν.

Το 17χρονο αγόρι έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο.

Κακοποίηση του 17χρονου από τον πατέρα καταγγέλλει το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Παράλληλα, στην καταγγελία της κακοποίησης του 17χρονου από τον πατέρα του προχώρησε το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Σε επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει ότι στις 28 Ιουνίου του 2021 έλαβε ανώνυμη αναφορά για τα 8 παιδιά που διέμεναν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, ότι υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς.

Στις 19 Απριλίου του 2022 το “Χαμόγελο του Παιδιού” έλαβε δεύτερη κλήση στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS (1056), που αφορούσε την ίδια οικογένεια και γινόταν λόγος για σωματική κακοποίηση και παραμέληση από τους γονείς τους καθώς και ότι τα ανήλικα παιδιά δεν πήγαιναν σχολείο.

Την επόμενη ημέρα, στις 20 Απριλίου, εστάλη από το “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφορά στον αρμόδιο Εισαγγελέα με την ένδειξη του επείγοντος αλλά…..

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.