Λαμία: Άγρια επίθεση Ρομά σε δημοτικούς αστυνομικούς!!!(βίντεο)

Δολοφονική επίθεση από Ρομά σε Δημοτικό Αστυνομικό που τόλμησε να τους κάνει παρατήρηση, είχαμε το βράδυ της Πέμπτης (3/11) στο κέντρο της Λαμίας στην πλατεία Πάρκου.

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του LamiaReport, μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων πολιτών, ένας δημοτικός αστυνομικός έπεσε λιπόθυμος από τις μπουνιές και τις κλωτσιές τουλάχιστον 7 Ρομά που σε ανύποπτο χρόνο εκλήθησαν να συνδράμουν τον παραβάτη ομόφυλο τους.

«Δεν είναι να δυνατόν να σύμβαινουν αυτά στο κέντρο της πόλης ….», λένε από την πλευρά τους οι πολίτες, οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι αφού έγιναν αυτόπτες μάρτυρες ενός άγριου ξυλοδαρμού.

Από τη μανία τους δε γλύτωσε βέβαια και ο συνάδελφός του, ενώ κι ένας ακόμη περαστικός που τόλμησε να μπει στη μέση, τον χτύπησαν με κλωτσιά (!) στο πρόσωπο.

Το απαράδεκτο γεγονός που έχει συγκλονισει την τοπική κοινωνία σημειώθηκε λίγο πριν τις 8:00΄  το βράδυ όταν αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας σταμάτησε στο «τριγωνάκι» της νότιας εισόδου της πλατείας ζητώντας από ένα παράνομο παρκαρισμένο αυτοκίνητο να απομακρυνθεί.

Το αμάξι φέρεται να ανήκει σε Ρομά που αμέσως ειδοποίησε κι άλλα άτομα που έφτασαν στο σημείο και επιτέθηκαν βάναυσα στον έναν κυρίως δημοτικό αστυνομικό μέχρι που τον άφησαν λιπόθυμο στο έδαφος.

Σε λίγα λεπτά η πλατεία Πάρκου είχε γεμίσει αστυνομικούς, ενώ οι Ρομά προσπάθησαν να ξεφύγουν προς την οδό Καποδιστρίου.
Στην ανατολική έξοδο της Λαμίας πληρώματα της ΔΙΑΣ τους μπλοκάρισαν με αποτέλεσμα να δεχθούν κι εκείνοι επίθεση!

Ευτυχώς εγκαίρως οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο ενισχύθηκαν από την ΟΠΚΕ και τις άλλες Δολοφονική επίθεση από Ρομά σε Δημοτικό Αστυνομικό που τόλμησε να τους κάνει παρατήρηση, είχαμε το βράδυ της Πέμπτης (3/11) στο κέντρο της Λαμίας στην πλατεία Πάρκου.

Ευτυχώς εγκαίρως οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο ενισχύθηκαν από την ΟΠΚΕ και τις άλλες υπηρεσίες και οι θερμόαιμοι Ρομά δεσμεύθηκαν και έφυγαν για το Αστυνομικό Μέγαρο.

Δήλωση Δημάρχου Λαμιέων:

«Είμαστε εδώ για να συμπαρασταθούμε στους δύο δημοτικούς αστυνομικούς που δέχτηκαν αναίτια επίθεση την ώρα του καθήκοντος στο κέντρο της πόλης.

Είμαστε εδώ για να συμπαρασταθούμε και στους πολίτες που προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τη βία και την αγριότητα που ξεδιπλωνόταν μπροστά τους.

Να στείλουμε και ένα μήνυμα πως δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τέτοια βίαια επεισόδια και τέτοιες αναίτιες επιθέσεις να εξελίσσονται κάτω από τα μάτια ανυποψίαστων πολιτών.

Είμαστε δίπλα  στους δημοτικούς αστυνομικούς που δοκιμάζονται.

Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν», ήταν τα πρώτα λόγια στο LamiaReport του Δημάρχου Λαμιέων Ευθύμιου Καραΐσκου.

Πηγή https://www.lamiareport.gr/

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.