Η Intelexxa ΔΙΕΓΡΑΨΕ τα αρχεία παρακολούθησης του Θανάση Κουκάκη την ημέρα που αποκαλύφθηκε ότι τελούσε υπό παρακολούθηση από το Predator!!!

Την μέρα που αποκαλύφθηκε ότι ο Θανάσης Κουκάκης τελούσε υπό παρακολούθηση από το Predator, εταιρία που εμπορεύεται το παράνομο λογισμικό στην Ελλάδα, φέρεται να κατέστρεψε όλα τα χρήσιμα για τον έλεγχο αρχεία της!!!

Αίσθηση και σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η αποκάλυψη ότι «εξαφανίστηκαν» όλα τα χρήσιμα αρχεία της Intellexa, την μέρα μάλιστα που ήρθε στο φως η υπόθεση παρακολούθησης του Θανάση Κουκάκη!!!

Σύμφωνα με το news247.gr, στις 11 Απριλίου, την μέρα που αποκαλύφθηκε ότι ο Θανάσης Κουκάκης τελούσε υπό παρακολούθηση από το Predator, εταιρία που εμπορεύεται το παράνομο λογισμικό στην Ελλάδα, φέρεται να κατέστρεψε όλα τα χρήσιμα για τον έλεγχο αρχεία της!!!

Το παραπάνω προέκυψε από την έρευνα που διεξήγαγε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Χαλάνδρι και στο Ελληνικό, κλιμάκιο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα!!!

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία φέρεται να φρόντισε να διαγράψει κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στον έλεγχο κάθε αρχής ήδη από την ημέρα δημοσίευσης του ρεπορτάζ για την υπόθεση του Θανάση Κουκάκη.

Στο μεταξύ, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα περιμένει συγκεκριμένα στοιχεία που ζήτησε από το Citizen Lab ενώ την Δευτέρα ζήτησε και από τους τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone και Wind) να διατηρήσουν όλα τα στοιχεία των κλήσεων του Χρήστου Σπίρτζη ο οποίος τελούσε υπό παρακολούθηση με το Predator.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.