Η Όλγα Κεφαλογιαννη ζητά εξηγήσεις για τις αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών 8-10% από 1/1/’23!!!

Όλγα Κεφαλογιάννη: Εκ νέου βολές κατά κυβέρνησης!!!

Ζητά εξηγήσεις για τις αυξήσεις στις εισφορές!!!
 

Η βουλευτής της ΝΔ ζητά από τον Χατζηδάκη την αναστολή της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών των δικηγόρων και των αυτοαπασχολούμενων!!!

Συγκρουσιακό είναι το κλίμα που διαμορφώνεται στη ΝΔ, καθώς κανένας από τους βουλευτές θέλει να επωμιστεί την «επιτελική» αποτυχία του κλειστού περιβάλλοντος Μητσοτάκη.

Τελευταίο χτύπημα αποτέλεσε η ερώτηση που κατέθεσε η Όλγα Κεφαλογιάννη προς τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, αναφορικά με τις αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών των δικηγόρων που έρχονται από 1/1/23.

Συγκεκριμένα, η «γαλάζια» βουλευτής η οποία αρκετές φορές έχει διαφοροποιηθεί από την κεντρική γραμμή της ΝΔ, εκφράζοντας ευθέως τα διαφωνίες της, αναφέρει ότι κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας «για το θέμα της σημαντικής αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών των δικηγόρων και συνολικά των αυτοτελώς απασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών, από 1.1.2023, λόγω της απρόβλεπτης, ραγδαίας αύξησης του πληθωρισμού το 2022, συνεπεία των δυσμενών διεθνών εξελίξεων».

Αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ θα ζητήσει ή τον απασχολεί περισσότερο το θέμα των υποκλοπών στον Ανδρουλάκη;;;

Δε λέω είναι θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ αλλά αυτό απασχολεί κυρίως τους ανθρώπους του κοινοβουλίου, τους πολιτευτες, τους εργαζόμενους στα γραφεία των άνω, τους δημοσιογράφους και ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!!!

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΧΟΥΝ, ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΕΤΣΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.