Εισαγγελική παρέμβαση για τη λίστα των πολιτικών,δημοσιογράφων,εκδοτών, κλπ που ήταν υπό παρακολούθηση!!!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών, το οποίο έχει στριμώξει για τα καλά το Μαξίμου ύστερα κι από τις τελευταίες αποκαλύψεις για πλήθος πολιτικών της κυβέρνησης και αντιπάλων της, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών που φέρονται να βρέθηκαν υπό παρακολούθηση!!!

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, προχώρησε σε παρέμβαση μετά το δημοσίευμα του Documentro, το οποίο αναφέρει σειρά ονομάτων, μεταξύ των οποίων υπουργοί και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,Υπ.Εξ. Νίκος Δενδιας,Άδωνις Γεωργιάδης,Όλγα Γεροβασιλη,Μαρινακης κλπ κλπ που στοχοποιήθηκαν με το παράνομο λογισμικό Predator!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, να διενεργήσει ποινική προκαταρκτική εξέταση για τα καταγγελόμενα και να καλέσει σε κατάθεση τον εκδότη της εφημερίδας, Κώστα Βαξεβάνη.

Η παραγγελία Ντογιάκου προβλέπει να κληθεί άμεσα ο δημοσιογράφος προκειμένου να εξεταστεί και να προσκομίσει όσα στοιχεία διαθέτει, ενώ παράλληλα να κληθούν και να εξεταστούν και τυχόν άλλα άτομα που θα προτείνει η θα προκύψουν από τις έρευνες, ώστε να προσκομίσουν όσα στοιχεία διαθέτουν προς απόδειξη των καταγγελλόμενων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν η παραγγελία του ανωτάτου εισαγγελικού λειτουργού διαβιβάζεται στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Χθες έγινε γνωστό ότι ο ίδιος ο εκδότης σκόπευε να ζητήσει συνάντηση με τον κ. Ντογιάκο, προκειμένου να θέσει θέματα που προκύπτουν από την έρευνα.

Στο μεταξύ οι αποκαλύψεις έχει προκαλέσει ήδη σφυροκόπημα και εκτός των συνόρων, καθώς η εισηγήτρια της επιτροπής PEGA ζήτησε παρέμβαση της Europol και μέλος της Επιτροπής την παραίτηση του πρωθυπουργού πριν την προσφυγή στις κάλπες, αλλά και θυελλώδεις αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, που ζητά η Δικαιοσύνη να αρθεί στο ύψος της καθώς είναι έκδηλο πως προκύπτει ζήτημα Δημοκρατίας.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ο Νάσος Ηλιόπουλος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για συντονισμό των πρακτικών των υποκλοπών, ο Νίκος Ανδρουλάκης τονίζει πως το «απόρρητο» που επικαλούνται ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι οι εμπλεκόμενοι έχει δηλητηριάσει την πολιτική ζωή, ενώ ο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, καταδεικνύει πέρα από τη σήψη και τη δυσωδία, τι σημαίνει μνημονιακή χρεοδουλοπαροικία.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.