Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η Ελληνίδα τραυματίας!!!

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε οδικώς από την Κωνσταντινούπολη με ασθενοφόρο, η Ελληνίδα που τραυματίστηκε από τη αιματηρή έκρηξη στον πολυσύχναστο πεζόδρομο Ιστικλάλ.

Η Άννα Δεπόλα βρίσκεται στην Ελλάδα μετά από συντονισμό του Ελληνικού Προξενείου και σε διαρκή επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας.

Η ίδια περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν είδε μπροστά της ένα ζευγάρι να διαμελίζεται.

Η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στη φονική έκρηξη στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.

Το ταξίδι από την Τουρκία ξεκίνησε αργά το πρωί.

«Είμαι πολύ καλά.

Έχω μόνο μια μικρή πληγή, τίποτε άλλο.

Είμαι χαρούμενη.

Οι Τούρκοι μου φέρθηκαν με ξεχωριστή αγάπη. Το ίδιο και ο διευθυντής του νοσοκομείου στην Κωνσταντινούπολη» δήλωσε η τραυματίας.

Με την αγωνία να έχει χτυπήσει κόκκινο οι γονείς της περίμεναν στο νοσοκομείο να αγκαλιάσουν το παιδί τους.

Πώς τραυματίστηκε η Ελληνίδα στην Κωνσταντινούπολη

Η 39χρονη είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη με γκρουπ για εκδρομή. Την περασμένη Κυριακή βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της έκρηξης.

Μπροστά της ήταν ένα ζευγάρι που δέχτηκε όλο το ωστικό κύμα.

Και οι δυο άφησαν την τελευταία τους πνοή στην οδό Ιστικλάλ.

«Ήταν λίγο πιο μπροστά από την κόρη μου το ζευγάρι και διαμελίστηκε. Ήταν έξι μέτρα από την έκρηξη το σημείο εκείνο ήταν γεμάτο με ανθρώπους που πίνανε τον καφέ τους αμέριμνοι και εκεί βρήκε αυτό το άτομο να σπείρει το θάνατο» περιγράφει ο πατέρας της Ελληνίδας τραυματία.

«Μου είπε: Μαμά είδα άτομα και παιδάκια σκοτωμένα. Κοίταζε στο κεφάλι να μην έχει χτυπήσει και με το που έσκυψε και είδε το πόδι της ανέβλυζε αίμα, συνέχεια και πύον. Έχασε πάρα πολύ αίμα» αναφέρει η μητέρα της 39χρονης.

Η Άννα τραυματίστηκε στο πόδι από θραύσμα και σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης . Εκεί, όπως λέει ο πατέρας της, την ενημέρωσαν πως θα πρέπει η ίδια να αναλάβει το κόστος της νοσηλείας. Αν και ήταν θύμα τρομοκρατικής επίθεσης.

«Έπαθα σοκ. Λέω είναι δυνατόν σε ξένη χώρα ξένος υπήκοος τραυματίζεται από τρομοκρατική ενέργεια και ζητάνε και λεφτά έλεος ρε παιδιά έλεος.

Λέω, Δεν θα κάνεις τίποτα δεν θα σε πειράξουνε» δηλώνει ο πατέρας της 39χρονης.

Η κατάσταση υγείας της Άννας δεν εμπνέει ανησυχία!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.