Οργή προκαλούν τα πρόστιμα ως 10.000 ευρώ σε ανέργους!!!

Οι χρήστες του Twitter κάνουν λόγο για «αστυνομία ανέργων» με το hashtag να βρίσκεται στην κορυφή των trends, ενδεικτικό της ισχυρής αντίδρασης που έχουν προκαλέσει οι επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη!!!

Είναι ανήκουστο και εξοργιστικό να βάζειο ΟΑΕΔ πρόστιμο ως 10.000 ευρώ και διαγραφή από το μητρώο σε ανέργους  που δεν θα αποδεχτούν θέσεις εργασίας που θα τους προταθούν!!!

Οι πολίτες απαντούν με  οργισμένες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα!!!

Οι χρήστες του Twitter κάνουν λόγο για «αστυνομία ανέργων» με το hashtag να βρίσκεται στην κορυφή των trends, ενδεικτικό της ισχυρής αντίδρασης που έχουν προκαλέσει οι επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τα πρόστιμα έως 10.000 ευρώ στους ανέργους και η απειλή διαγραφής τους από τα μητρώα προβλέπονται στην περίπτωση που ένας άνεργος αρνηθεί τρεις φορές προτεινόμενη εργασία από τον εργασιακό του σύμβουλο!!!

Μια επιλογή χωρίς όρους και προϋποθέσεις που ευθέως επιχειρεί να συκοφαντήσει τους ανέργους βγάζοντάς τους τεμπέληδες και δικαιώνει την εργοδοτική αυθαιρεσία, χωρίς να υπολογίζουν την προσφερόμενη εργασία και τον προσφερόμενο μισθό που μπορεί να είναι εξευτελιστικός για την αποδοχή της θέσης!!!

Οι χρήστες του Twitter που έχουν ζήσει στο πετσί τους την εργοδοτική αυθαιρεσία και εκμετάλλευση, με καίρια σχόλια αποκαλύπτουν τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, την οργή τους αλλά και την απελπισία τους!!!

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.