Η ΝΔ διέγραψε τον Πάτση για το σκάνδαλο με τις εισπρακτικές!!!

Στη διαγραφή του Ανδρέα Πάτση προχώρησε η Νέα Δημοκρατία μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις που αφορούν τον βουλευτή Γρεβενών!!!

Διεγράφη το μεσημέρι της Τρίτης από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, ο Ανδρέας Πάτσης, μετά τις καταγγελίες πως ήταν ο μοναδικός ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού, οι οποίες αγόρασαν κόκκινα δάνεια 63 εκ. για μόλις 4,3 εκ. ευρώ, δηλαδή στο ένα εικοστό πέμπτο της αξίας τους, με σκοπό να προχωρήσει σε πλειστηριασμούς και έτσι να κερδοσκοπήσει!!!

Ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ κλήθηκε επομένως από τον ΓΓ της γαλάζιας ΚΟ., Γιάννη Μπούγα για εξηγήσεις, καθώς ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ζητήσει απαντήσεις για την υπόθεση και είχε δώσει οδηγίες να ληφθούν μέτρα εάν διαπιστωθούν ευθύνες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εν τω μεταξύ είχε θέσει άλλωστε ζήτημα και για την προέλευση των 4,3 εκ ευρώ με τα οποία αγόρασε τα κόκκινα δάνεια η εταιρεία Πάτση, ενώ ειχε βάλει στο κάδρο πλέον και τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, δήλωσε ειδικότερα νωρίτερα πως:

“Ο κ. Πάτσης όχι μόνο πλουτίζει από κόκκινα δάνεια που αγόρασε στο 1/15 της αξίας τους έναντι 4,3 εκατ. ευρώ, που δεν μπορεί να δικαιολογήσει από το πόθεν έσχες του, αλλά εμφανίζεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια από τον κ. Πιερρακάκη, μέσω ΕΛΤΑ, πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές!!!

Το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από τους «άριστους» του κ. Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο!!!

Η αποπομπή των κ. Πιερακάκη και Πάτση είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει!!!

Μετά, περιμένουμε να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης γιατί καλύπτει τόσες μέρες το πλιάτσικο των εκλεκτών του!!!”

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.