Επιμένει στα χτυπήματα κατά Μητσοτάκη για τις υποκλοπές ο Τζαβάρας!!!

«Κεραυνοί» από τον βουλευτή της Ν.Δ. για «εξόχως σοβαρή περίπτωση παραβίασης του Συντάγματος και του δημοκρατικού πολιτεύματος!!!»

Σταθερά εκτός «γαλάζιας γραμμής» παραμένει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος εκτόξευσε νέους «κεραυνούς» περί παραβίασης του Συντάγματος και του Δημοκρατικού πολιτεύματος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Ο γαλάζιος βουλευτής, που έχει διαχωρίσει τη θέση του από τις πρώτες ημέρες που ξέσπασε το σκάνδαλο, μίλησε, χθες, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις.

«Η περίπτωση του κ. Ανδρουλάκη, αρχηγού κόμματος που παρακολουθείται από την ΕΥΠ, είναι μια εξόχως σοβαρή περίπτωση παραβίασης του Συντάγματος και του δημοκρατικού πολιτεύματος!!!

Αυτό όμως που εντυπωσιάζει και εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω εύκολα, πώς είναι δυνατόν να συνδέεται με την προστασία της εθνικής ασφάλειας ένας δημοσιογράφος που προσπαθεί να αποκαλύψει σκάνδαλα ή διαφθορά στον τραπεζικό τομέα!!!

Αντίθετα, λόγοι εθνικής ασφαλείας επιβάλλουν να πατάξουμε τη διαφθορά και κυρίως να καταπολεμήσουμε το «μαύρο χρήμα» που κυκλοφορεί άφθονο.», είπε με νόημα!!!

Σε άλλο σημείο της παρέμβασής του, μάλιστα, έκανε λόγο για την ανάγκη σύμπλευσης των δημοκρατικών δυνάμεων, προκειμένου να υπερασπιστούν το Σύνταγμα, το κράτος δικαίου και τα ατομικά δικαιώματα.

«Έχουμε πάρει στραβό δρόμο» είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει «αυτά για μένα έχουν να κάνουν με την εθνική ασφάλεια, την εσωτερική και την εξωτερική!!!

Γι’ αυτό είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι όλες μαζί οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου πρέπει να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα, τα ατομικά δικαιώματα και το κράτος δικαίου.

Πιστεύω ότι εδώ έχουμε πάρει έναν στραβό δρόμο.

Απ’ ότι φαίνεται πρέπει να ξεκινήσουμε από τα θέματα της προστασίας, ισχυρής προστασίας, των ατομικών δικαιωμάτων γιατί αυτά είναι που επλήγησαν!!!

Δεν επλήγη η ΕΥΠ!!!»

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.