Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν έχει φορολογηθεί ούτε 1 ευρώ από τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας!!!»(ηχητικό)

Ο Σ. Φάμελλος υπογράμμισε ότι μία δημόσια Δ.Ε.Η. θα είχε τα εργαλεία για να ρίξει τις τιμές, επιμένοντας στην ανάγκη για πρόβλεψη ανώτατου ορίου κέρδους 5%!!!

Την ανάγκη επανακρατικοποίησης της Δ.Ε.Η. επανέλαβε για μία ακόμη φορά μιλώντας «Στο Κόκκινο» και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη ο τομεάρχης ενέργειας και περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Ο κύριος Φάμελλος επισήμανε ότι δεν έχει φορολογηθεί ούτε 1 ευρώ  από τα υπερκέρδη των παραγωγών, για να προσθέσει ότι η κυβέρνηση επιδοτεί την αισχροκέρδεια και με χρήματα της κοινωνίας καλύπτει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας!!!

Ο Σωκράτης Φάμελλος υπογράμμισε ότι μία δημόσια Δ.Ε.Η. θα είχε τα εργαλεία για να ρίξει τις τιμές συμπαρασύροντας όλες τις εταιρίες παραγωγής και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, επιμένοντας στην ανάγκη για πρόβλεψη ανώτατου ορίου κέρδους 5%!!!

Ο τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, υπενθύμισε ότι η Νέα Δημοκρατία κατήργησε τις ενεργειακές κοινότητες και έτσι αυτές έχασαν την προτεραιότητα που είχαν για το ταμείο ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ υπογράμμισε ότι το ειδικό χωροταξικό σχέδιο που είχε δρομολογηθεί πριν τέσσερα χρόνια από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να προστατευτούν οι περιοχές Natura και να δρομολογηθούν νέες επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ακόμη εκκρεμεί!!!

Ακούστε τις λεπτομέρειες στο ηχητικό  που ακολουθεί 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.