Παρακολούθηση με το Predator καταγγέλλει ο Χρήστος Σπίρτζης!!!

Στόχος παρακολούθησης καταγγέλλει ότι έγινε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, μέσω παγίδευσης του κινητού του με το παράνομο λογισμικό Predator, τον Νοέμβριο του 2021, την ίδια περίοδο με την παγίδευση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη!!!

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο κ. Σπίρτζης καταθέτει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, μετά από συνάντηση με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, που έχει αναλάβει την υπόθεση για τις υποκλοπές.

Η καταγγελία έρχεται μετά τη χθεσινή προσπάθεια κουκουλώματος από την πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας στην αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή, καθώς αποφάσισε να εξαιρέσει από μάρτυρες όλα τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα, όπως τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον παραιτηθέντα ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη, και το θύμα των υποκλοπών Θάνο Κουκάκη.

Στον αντίποδα, στην συνεδρίαση της επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου που έχει αναλάβει τη διερεύνηση των παρακολουθήσεων με λογισμικά κατασκοπίας στην Ε.Ε., έγινε συζήτηση όλων των πτυχών του σκανδάλου στην οποία μίλησαν τρεις Ελληνες δημοσιογράφοι, αλλά και τρεις αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης.

Η ακρόαση των Θ. Κουκάκη, Στ. Μαλιχούδη και Ε. Τριανταφύλλου υποδειγματική, με επαγγελματισμό και δημοσιογραφική συνέπεια.

Αντίθετα, η παρουσία των εκπροσώπων της κυβέρνησης ήταν «χλομή»

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.