Ο Αντρέας Λοβέρδος “καθησυχάζει” πολίτες μετά την χτεσινή ομιλία Καραμανλή!!!Είναι σίγουρα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ;;;

Απίθανα πράγματα στις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας!!!

Ο Αντρέας Λοβέρδος “καθησυχάζει” πολίτες μετά την χτεσινή ομιλία Καραμανλή που ζήτησε να μην συγκαλυφτεί το σκάνδαλο της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη!!!

Λειτουργεί πλέον άτυπα ως ο 158ος βουλευτής του Κυριάκου Μητσοτάκη, ίσως μέχρι να χρειαστεί να το επισημοποιήσει και με την ψήφο του στη Βουλή!!!

Παράλληλα οδηγεί στα άκρα τη σχέση του με το κόμμα του και τον πρόεδρό του Νίκο Ανδρουλάκη, εξωθώντας τον ουσιαστικά να τον διαγράψει!!!

Σε ανάρτησή του στα social media το πρωί της Πέμπτης, ο βουλευτής, ακόμα, του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ενημερώνει τον κόσμο ότι έχει αναλάβει ρόλο να… καθησυχάσει πολίτες οι οποίοι του «τηλεφωνούν ανήσυχοι» μετά την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στα Ανώγεια.

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρει ότι η χώρα πλήρωσε ακριβά… κοινό μέτωπο του Αλέξη Τσίπρα με τους καραμανλικούς, δηλώνοντας ότι «η ιστορία δεν πρόκειται να επαναληφθεί ούτε ως φάρσα!!!»

Το ερώτημα που προκύπτει είναι το γιατί ο Ανδρέας Λοβέρδος σπεύδει να επικοινωνήσει στους πολίτες ότι… έχει αναλάβει «ρόλο πυροσβέστη», σε μία παρέμβαση που θυμίζει περισσότερο στέλεχος προερχόμενο από την κυβέρνηση, παρά από το ΚΙΝΑΛ!!!

Και όταν μάλιστα η ομιλία Καραμανλή ζητούσε να χυθει άπλετο φως στην υπόθεση της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν σε Ειδικά Δικαστήρια καθώς παραβίασαν το Σύνταγμα!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.