Νικήτας Κακλαμάνης: Μήνυμα σε Μητσοτάκη!!! Νέο «αυτογκόλ» οι υποκλοπές!!!

Επανέρχεται στο σκάνδαλο των υποκλοπών ο Νικήτας Κακλαμάνης!!!

«Ήταν ένα λάθος, πρέπει να το παραδεχτούμε» σημειώνει ο αντιπρόεδρος της Βουλής

Δεν έχει τέλος η δυσφορία στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για το σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς κάθε εβδομάδα και από ένας βουλευτής εκφράζει ανοιχτά τη διαφωνία του με τη γραμμή της κυβέρνησης.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης επανήλθε και έστειλε τα δικά του μηνύματα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, πολύπειρο στέλεχος της δεξιάς παράταξης, μιλώντας στα Parapolitika Fm έκανε λόγο για «αυτογκόλ», το οποίο όπως είπε δεν ήταν το πρώτο.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς αν θα καταφέρει η ΝΔ να περιορίσει την «τιμωρητική ψήφο» της πρώτης Κυριακής και να τη μετατρέψει με ψήφο στις δεύτερες, απάντησε:

«Εάν περιορίσουμε τα αυτογκόλ μας και δεύτερον πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια, βεβαίως πάντοτε ο στόχος είναι οι ψηφοφόροι του κέντρου αλλά μην αμελούμε και θεωρούμε ως δεδομένους στο σκεπτικό που είπατε «τιμωρώ την πρώτη Κυριακή και έρχονται τη δεύτερη» τους ψηφοφόρους της παραδοσιακής δημοκρατικής Δεξιάς!!!»

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο ποιο είναι το τελευταίο τους αυτογκόλ, είπε:

«Θεωρώ ως αυτογκόλ το επίκαιρο θέμα, παρά τις υπερβολές και τις ακρότητες τις οποίες ακούω αριστερά και δεξιά από αντιπολίτευση, σχετικά με τις υποκλοπές.

Ήταν ένα λάθος, πρέπει να το παραδεχτούμε!!!

Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι θα πρέπει στην περίπτωση Ανδρουλάκη να αρθεί το απόρρητο για τη Βουλή, δήλωσε:

«Μέσα απ’ αυτή όλη την αναμπουμπούλα δίνεται η ευκαιρία να καθίσουμε όλοι και αν φτιάξουμε ένα σύγχρονο νομοθετικό πλαίσιο για τη λειτουργία της ΕΥΠ»

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.