Ηλεκτρικό ρεύμα / Έρχεται «κόφτης» στην επιδότηση!!!

Τέλος στην οριζόντια ενίσχυση των λογαριασμών ρεύματος αναμένεται να βάλει η κυβέρνηση μπροστά στο οικονομικό αδιέξοδο της πολιτικής της!!!

Η αδιέξοδη πολιτική που είχε επιλέξει όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση της ΝΔ απέναντι στην εκρηκτική αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος μέσα από την επιδότηση της αισχροκέρδειας των καρτέλ, γυρίζει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση αλλά με θύματα και πάλι τους πολίτες!!!

Η συνεχιζόμενη αύξηση των τιμών σε συνδυασμό με το τεράστιο οικονομικό κόστος της επιδότησης της ακρίβειας, οδηγεί τα αρμόδια υπουργεία σε επανεξέταση του μέτρου της επιδότησης των λογαριασμών μέσα από την επιβολή «κόφτη».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ύψος της επιδότησης θα συνδεθεί με το ύψος της κατανάλωσης ρεύματος. Δηλαδή, όσο μικρότερη είναι η κατανάλωση τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιδότηση και αντίστροφα.

Στο ΥΠΕΝ επεξεργάζονται, μπροστά στο αδιέξοδο που η ίδια η κυβέρνηση δημιούργησε, κλιμακωτή επιδότηση με την υιοθέτηση ανά κατηγορία καταναλώσεων τριών κλιμάκων κατανάλωσης!!!

Για παράδειγμα εάν ένα νοικοκυριό δεν ξεπεράσει σε κατανάλωση ενέργειας την πρώτη κλίμακα που θα οριστεί, τότε θα πάρει τη μέγιστη επιδότηση για το ρεύμα που θα καταναλώσει!!!

Αν, όμως, ξεπεράσει τον «κόφτη» της κατανάλωσης τότε μπαίνει «κόφτης» και στην επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος!!!

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.