Τέλος το αφήγημα της πανδημίας; Αυστρία: Κατάργηση της υποχρεωτικής καραντίνας για τους θετικούς στον covid!!!

Η καραντίνα έτσι αντικαθίσταται στο εξής από την υποχρέωση…. χρήσης προστατευτικής μάσκας τύπου FFP-2

Φαίνεται πως το αφήγημα της πανδημίας και την επιβολής άχρηστων lockdown ολοένα και εξασθενεί, στις κυβερνήσεις της προπαγάνδας που επί 2,5 χρόνια τρομοκράτησαν τους λαούς και καταδίκασαν οικονομία, κοινωνία και προπαντός ψυχική υγεία να βυθιστούν στον ζόφο.

Το χαρακτηριστικό παράδειγμα έρχεται μάλιστα από την Ευρώπη και συγκεκριμένα από την Αυστρία, όπου η κατάργηση της υποχρέωσης απομόνωσης των ατόμων που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό τίθεται από σήμερα 1/8 σε ισχύ!!!

Η καραντίνα έτσι αντικαθίσταται στο εξής από την υποχρέωση…. χρήσης προστατευτικής μάσκας τύπου FFP-2!!!

Οι κανόνες 

Από σήμερα, όποιος βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό δεν είναι πλέον υποχρεωμένος να μείνει σε καραντίνα εφόσον δεν αισθάνεται άρρωστος, ενώ θα πρέπει να φορά προστατευτική μάσκα τύπου FFP-2.

Όταν βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο και μπορεί να τηρήσει απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων από άλλα άτομα, η χρήση μάσκας είναι προαιρετική.

Η προσέλευση στην εργασία παρά το θετικό τεστ επιτρέπεται μόνο σε επαγγέλματα όπου μπορούν να τηρηθούν αποστάσεις και να χρησιμοποιηθεί μάσκα, ενώ τα μολυσμένα άτομα μπορούν να επισκέπτονται υπαίθρια εστιατόρια ή ανοιχτές πισίνες, αλλά απαγορεύεται ρητά η αφαίρεση της μάσκας για την κατανάλωση φαγητού ή ποτού.

Η είσοδος μολυσμένου ατόμου απαγορεύεται, αντιθέτως, στα νοσοκομεία, τους οίκους ευγηρίας και τους παιδικούς σταθμούς – εκτός αν κάποιος είναι εκεί εργαζόμενος.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας (Πράσινοι), η απόφαση χαλάρωσης των κανονισμών ελήφθη υπό το βάρος των ψυχολογικών και των κοινωνικών συνεπειών της πανδημίας.

«Το άγχος και η κατάθλιψη έχουν αυξηθεί παγκοσμίως!!!

Είμαστε όμως καλά προετοιμασμένοι για μια νέα φάση αντιμετώπισης της πανδημίας, η οποία δεν μπορεί να τελειώσει μόνο με τα τεστ, μόνο με τα εμβόλια και μόνο με την απομόνωση», δήλωσε ο κ. Ράουχ και διευκρίνισε ότι παραμένει σε ισχύ η υποχρέωση αναφοράς των θετικών τεστ, προκειμένου να ελέγχεται η εξέλιξη της πανδημίας.

Αλήθεια ποιά είναι η άποψη ,του υπουργού Υγείας,και των Ελλήνων “ειδικών” επιστημόνων αλλά και δημοσιογράφων πού ήταν στο σύνολό τους υπέρμαχοι των εμβολιασμών, lockdown κλπ κλπ στοχοποιωντας,τρομοκρατώντας,διχάζοντας τον κόσμο;;;

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.