Ποιού κόμματος είναι μέλος ο Λοβέρδος τελικά;;; Εσπευσε να «ξεπλύνει» τον Μητσοτάκη!!!

Πήρε αποστάσεις από το ΠΑΣΟΚ/ΚIN.ΑΛ. και υποβάθμισε τις καταγγελίες του Νίκου Ανδρουλάκη!!!

Την ώρα που ο πρωθυπουργός περιδινίζεται στον τυφώνα του σκανδάλου των υποκλοπών με θύμα τον πρόεδρο του κόμματός του, ο Ανδρέας Λοβέρδος έσπευσε να προσφέρει τις καλές υπηρεσίες του στο Μαξίμου λες κι ήταν υποχρεωμένος να ξεπληρώσει κάποιο γραμμάτιο!!!

Εκτός επίσημης κομματικής γραμμής, ο τέως υπουργός, που δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα με το σκάνδαλο της Novartis, υποβάθμισε τις καταγγελίες του Νίκου Ανδρουλάκη για την παρακολούθησή του!!!

Όταν ρωτήθηκε («Παραπολιτικά») αν η υπόθεση των παρακολουθήσεων μπορεί να σχετίζεται με τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝ.ΑΛ, απάντησε με… βεβαιότητα:

«Προφανέστατα και όχι!!!

Εκείνος που παρακολουθεί τη διεθνή ειδησεογραφία γνωρίζει πολύ καλά ότι δυστυχώς παρόμοια φαινόμενα έχουν καταγραφεί για πολιτικούς αλλά και για πολίτες σε πολλές χώρες του δυτικού κόσμου!!!

Στη Γαλλία οι σχετικές εξελίξεις ήταν αποκαλυπτικές!!!

Διαβάζεις και δεν πιστεύεις στα μάτια σου!!!»

Στην ίδια γραμμή είχε εμφανιστεί προ ημερών και η ευρωβουλευτής του κόμματος Εύα Καϊλή, προκαλώντας την μήνιν της Χ. Τρικούπη.

Την απόσταση του Α. Λοβέρδου από το ΚΙΝ.ΑΛ. αποτυπώνουν οι δηλώσεις του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλου χθες στο Open:

«Από την ημέρα που ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά ένα ολόκληρο σύστημα εξουσίας με πρωταγωνιστές κυβερνητικά στελέχη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο προσπαθούσαν να πουν ότι όλο αυτό είναι κάτι που γίνεται πανευρωπαϊκά, παγκόσμια και άλλοι πολιτικοί και ευρωβουλευτές έχουν παρακολουθηθεί».

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.