Κρήτη: Συνελήφθησαν τα δύο άτομα που φέρονται να επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες!!!

Στα χέρια της ΕΛΑΣ οι δύο άντρες που κατηγορούνται για την επίθεση κατά της οικογένειας Γερμανών στο Πέραμα Μυλοποτάμου.

Η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Συνελήφθησαν σήμερα Τρίτη (23/08) οι δράστες της επίθεσης που σημειώθηκε στην Κρήτη κατά οικογένειας Γερμανών τουριστών την περασμένη Παρασκευή (19/08), όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε “Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο πολίτες στην Κρήτη που καταζητούνταν για το επεισόδιο και την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες.

Αποδίδονται στη δικαιοσύνη. Οφείλουμε την εφαρμογή του νόμου, αλλά και τη διαφύλαξη της έννοιας των ελληνικών λέξεων φιλοξενία και φιλότιμο”

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Δευτέρας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος των δύο ανδρών που είχαν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία και κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενες σωματικές βλάβες, αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος της οικογένειας Γερμανών στο Πέραμα Μυλοποτάμου.

“Ήταν σαν ταινία τρόμου.

Δεν μπορούμε να περιγράψουμε πόσο τρομακτικό και εξωπραγματικό ήταν να βλέπεις τη ζωή σου να απειλείται, να βλέπεις έναν άνθρωπο να έρχεται κατά πάνω σου με μαχαίρι.

Η αδερφή μου έκλαιγε και προσπάθησα να την προστατέψω, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πολλά όταν δεις ένα μαχαίρι.

Προκαλεί σοκ”, είχαν δηλώσει συγκλονισμένοι, μιλώντας στην ΕΡΤ, λίγες ημέρες μετά την επίθεση.

Μία απλή υπόθεση, η ανταλλαγή στοιχείων μετά από την ελαφρά πρόσκρουση του 4×4 στο πίσω μέρος του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, εξελίχθηκε σε θρίλερ για τα τρία αδέρφια και τον πατριό τους.

Εκτός από τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε αρχικά ο Κρις, ο ένας από τους δύο γιους, ακολούθησε και η επίθεση με μαχαίρι που είχε λάμα 20 – 25 εκατοστών.

Η οικογένεια προσπάθησε να απομακρυνθεί χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει από τον κίνδυνο, αφού ο οδηγός του αγροτικού άρχισε να τους καταδιώκει μέχρι το κέντρο του Πανόρμου, όπου με όπισθεν, ανέβηκε πάνω στο ενοικιαζόμενο αμάξι, σε μια προφανή απόπειρα να συνθλίψει τους επιβάτες, που γλίτωσαν χάρη στην παρέμβαση των ντόπιων.

Οι ίδιοι κάλεσαν την αστυνομία, αλλά όπως καταγγέλλουν, δεν υπήρξε αρχικά καμία αντίδραση στις εκκλήσεις της οικογένειας.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.